Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Tupperware, round 2

Tupperware, round 2
Aftenen blev hold, og det lykkedes os at finde samlet 9 gæster (foruden Sidsel, Anette, mig selv og Emilo-ish) så vi kunne få den stoore bageskål Det var kun 50% af deltagerne der købte noget, men der havde jeg også gjort det meget klart at det ville være helt fint Jeg fik købt et pat ting-sager jeg ikke anede at jeg manglede, ups.
»Læs resten

Shut up and dance with me

Shut up and dance with me
Jeg lavede en 'Happy Songs' playliste med Nikki i lørdags... dels fordi det var hyggeligt at surfe random youtube videoer, og så fordi de er rare at have på en dag der kunne tåle lidt flere happy springles.
»Læs resten

I wonna go to Ikea

I wonna go to Ikea
Jeg skulle have været i Ikea i dag med moder. Men det blev så ikke til noget, fordi: Snestorm. Efter mit næsten-crash i onsdags - og dårlige oplevelser med snekørsel generelt, og eftersom min mor er et fornuftigt menneske på det område, så valgte vi Better Safe Than Sorry.
»Læs resten

FluffBomb - Lil Fluff

FluffBomb - Lil Fluff
Today was a ME day. Sammen med Nikki. Vi ser Riverdale sammen på Netflix, læste en smule og så mere Netflix hvis ellers det besatte TV, som enten skruer helt op eller helt ned, ville tillade det.
»Læs resten

Why do smoke?

Why do smoke?
Først synes jeg de var vildt mærkelige, plakaterne. Lidt i tvivl om hvorvidt det var et MMD projekt eller en slags oprør, eller en sarkastisk/ironisk kampagne.
»Læs resten