Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

In other news

In other news
Polen vil ikke sættes i forbindelse med Auswitch eller Holocaust... Såh, Tyske Auswitch som ligger i Polen? Got it! Ole Testrup er død Der var en historie for nyligt om en pige som endelig fik sig et par nye lunger.
»Læs resten

A YEAR WITHOUT A SICK DAY

A YEAR WITHOUT A SICK DAY
Jeg har arbejdet et helt år ved Helicopter Wing Karup udne at have en sygedag. Det føles vildt. Og mærkeligt. Men lige nu føler jeg mig træt.
»Læs resten

Tupper Duper

Tupper Duper
Jeg deltog i Majbritts Tupperware demo i aften - oven på en tur i et yderst overfyldt loppemarked. Super hyggelig aften (well, mest efter markedet).
»Læs resten

I light a candle

I light a candle
I nat tænder jeg et lys for Anders, som ikke er her mere. Som jeg kun lærte kort og lidt at kende, som en af mine elever i Ulfborg Karateklub.
»Læs resten

But then... formulars!

But then... formulars!
På den lyse side fik kasseren og jeg snakket med klubbens revisor (eller vi kunne kalde dem Majbritt og Connie) og fik kigget lidt overordnet på det årsregnskab som Majbritt og jeg satte op sidste fredag Umiddelbart virkede det til at være fint, og slet ikke samme kamp som sidste år - men den kære Connie skal selvfølgelig have tid til at kigge det igennem.
»Læs resten