Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Things I wanna blog about...

Things I wanna blog about...
Tanker og projekter jeg gerne vil blogge om, men som tager tid, føler jeg.. tid som jeg ikke har dedikeret til det endnu: • Om KODA's regler for musik, og hvad jeg så skal gøre • Om vores (eller rettere min) kamp med at holde fugtigheden i huset, og særligt i soveværelset og på badeværelset, nede • En samlet historie om mine hofter og min nu raskhed • Muligvis en samlet fortælling om min mentale nedtur, vejen tilbage, og om den dér diagnose som jeg af en eller anden grund stadig ikke tør stå ved på min blog.
»Læs resten

Making marmelade

Making marmelade
Dagens helt store projekt i går var at få lavet marmelade, og det må man også sige, at vi fik gjort. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med den stabel marmelade glas jeg nu kan sætte ud i pantry skabet Også selvom der var lidt problemer med at få koordineret både mig, mor og søster sammen med alle bær, atamon, marmelit og nok citron syre hjemme til projektet Vi sluttede dog af med et stort pandekage orgie som perfekt afslutning - og så en lille gåtur med Stella vuf for ikke at blive alt for runde, hihi.
»Læs resten

Morning runs for freshness

Morning runs for freshness
Det lykkedes mig rent faktisk at komme afsted på en morgen løbeture hele 3 gange efter jeg fik købt buksen i tirsdags, så det var godt givet ud.
»Læs resten

The other Jannie

The other Jannie
Lille joke fra søster i går. Jeg tror hun har hjulpet med at få hentet min bil. Eller, øh, det vil sige... En anden Jannies bil En af dem der rent faktisk har et E sidst i navnet, modsat mig, som jo kun hedder Janni, haha.
»Læs resten

Fancy sculptures

Fancy sculptures
Jeg er deltager på en arbejds workshop. Jeg bliver godt brugt men føler også jeg giver et godt input trods alt. Det er alt i alt mentalt opslidende men tilfredsstillende.
»Læs resten