Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

På vej til Tysklands Hanse Open karate stævne

Så går turen til Tyskland til, øh... Hanse Open hedder stævnet vist. Jeg må indrømme at jeg allerede er lidt irriteret, efter at have set kamplisterne... Dels fordi jeg er i pulje med Tanja (bedsteveninden), men det er der ikke noget at gøre ved, det oplever vi tit fordi vi ikke er så mange "gamle" som os på 21 der stiller op. Men det der irritere mig voldsomt er, at det bliver i stort set først kamp! Som det ses på billedet, står vi som de to nederste på listen af 7 piger/kvinder, hvilket betyder at jeg først har en kamp, og så den næste imod Tanja... Hvorimod hendes FØRSTE kamp ville blive med mig ulk: Det synes jeg er for ringe til at køre til Tyskland for!

Hanse Open kamplister

Anyway er det nok også fordi jeg er gnaven i dag... Mit frokost-brød viste sig at være muggen i enden - ikke noget synligt, men det kunne smager! Og så fik jeg ellers en bulimi-tur, nåede knap få vand i en spand, for det kom op! (vi har jo intet toilet endnu)... Øv! Så nu er jo både kvalm, sulten og køresyg, god start på stævnet, hva'? Men det skal nok blive bedre :-D
Udgivet fredag d. 09. November 2012
3593 visninger

Karate Sulk

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie