Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Påskeferien er ovre

.. det er bare ikke rigtigt gået op for mig endnu.


Eller jo, jeg ved at det det er lige om lidt. Men det er ligesom det ikke rigtigt kan mærkes alligevel. Det føltes vildt underligt ikke at skulle starte i dag - og jeg var i det hele tage meget i tvivl om hvorvidt skolen overhovedet er åbnet endnu. Men det føles også meget mærkeligt at skulle ud og være en del af "virkeligheden" igen. Som om jeg har siddet i en eller anden tidslomme af en påskebobble, støvet af vejen for resten af verden - og nu kan jeg ikke forestille mig at den, verden, er interesseret i mig igen. Eller magte tanken om at skulle ud og kæmpe mig til en plads. Der ligger en stærk, men dog ikke deprimeret, følelse af at der ligesom bare ikke.. er plads til mig i verden. Som om jeg ikke hører til mere? Det er en syret fornemmelse ala Butterfly effect. Og måske kommer det bare af at jeg har brugt alt for meget tid i serieland de sidste dage... når jeg altså ikke har haft gang i påskefrokost, efter-fødselsdag, mere påskefrokost og barnedåb.
Påsken har ikke været helt spildt, selvom det føles lidt sådan. Jeg har fået slappet af - selv med den nagende fornemmelse i baghovedet af registreringer, Sygesikring Danmark og trænerplanen som nagger om at de trænger til at blive lavet... og den forestående generalforsmaling (onsdag) i karateklubben, som jeg gruer for bliver en katastrofe. Suk.

Men jeg HAR fået gjort det meste af lejligheden ryddet op og gjort rent (vasket gulv og alt muligt) Og fået scannet/digitaliseret en del af det der trængte... selvom der stadig hænger en lille stak. Jeg har ryddet op på arbejds "kontoret": det meste af mit kontor ligger digitalt... og den sidste smule i min computer-taske, så det var hjemme til at ordne i. Jeg har også slagtet min email indbakke så den næsten er cleanet... HELT! Der ligger kun knap 300 mails tilbage, wow! Det samme gælder min SMS inbox, hvor SMS-til-tekst apps har været til fin hjælp. Jeg mangler nu stadig at finde en ordentlig én som kan konvertere samtalestrenge til en HTML side (hjemmeside) MED MMS-er (og helst som billeder, ikke blot billed-data-streng) men det er et andet projekt. Hvis i tilfældigvis kender én, så smid lige en kommentar, ikke?

Der er stadig meget jeg mangler at tage mig af, det vidner min TO Do liste om... Det er rart at få "ud af hovedet" så godt som det har ladet sig gøre, men der er stadig lidt for mange ting jeg føler jeg er lidt for meget bag ideel "deadline" med. Ligesom projekt Janni-skal-tabe-sig har lidt et sætback henover påsken. Men hay, det var vel også kun forventet?

Jeg håber at jeg kan komme ind i det hele igen i morgen... og indtil træningen starter om en lille time vil jeg forsøge at få nakket det der skide registreringer én gang for alle
Udgivet mandag d. 28. Marts 2016
1481 visninger

LifeSituation

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie