Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Passive day in the name of migrane

I dag har jeg lavet stort set absolut intet. Det var nu ikke planen i går, men det blev det i morges da jeg vågede op med de mest smertende øjne... eller bag øjnene eller hvor man nu har siddet. Sådan noget der kan være lidt svært at placere. Først var jeg blot irriteret og lagde mig til at sove et par timer til, i håb om at det ville gå væk. Så gav jeg op og stod op, da jeg til sidst indså at det at ligge blot gjorde det værre. Jeg var dels lidt forvirret for det mindede lidt om smerten fra nogle af mine tudeture. Og så blev jeg også lidt bange, nu det blev ved at være så insisterende.

Det viste sig at være starten på en hel dags inativitet i migrænesmerte H. Det vandrede fra øjnene og om i den ene side af hovedet og rumsterede så ellers rundt der resten af dagen. Øv. Jeg føler mig dog heldigvis ikke skyldig over ikke at have lavet noget i dag. Så får jeg bare mere på tallerkenen til i morgen - håber jeg kan nå og orke det hele
Udgivet tirsdag d. 01. Marts 2016
1569 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie