Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Pentatonix love #ShareASong

Planændring for i aften: I stedet for bestyrelses projekter, som blev aflyst da min makker alligevel ikke var frisk til det, har aftenen i stedet budt på god mad (Skinkepasta) og siden hygge på sofaen med net-videoer, nostalgi, magasiner og musik. Jeg er fuldstændig forgabt i Pentatonix for tiden - lige siden jeg blev mindet om dem gennem TeensReactTo showet. Jeg ved at jeg har set deres Daft Punk Medley før, og synes den var fed, men jeg har siden også fundet flere af deres sange som er super fede. Min helt store kærlighed er kastet på deres originale sang Love Again... og blandt andre også deres "Gotye - Somebody I Used To Know" som også giver et herligt ASMR gys af gåsehud fra top til tå

Love Again - Pentatonix


youtube video
Et fedt nummer, både audio og visuelt set. Sangen er som nævnt original, så de har haft rig mulighed for at spille på deres styrke-sider og lege med lyd-effekterne, og resultatet er stunning! Men det der for alvor tog pusten fra mig var kombinationen med det visuelle. Det er en futuristisk-tekno-punk-steam blanding af klipning og effekter, kostumer og makeup der både er anderledes og nærmest fortæller deres egen historie. Det giver hver af sangerne deres egen personlige karakter - hvilket de dog også er gode til i mange af de andre videoer. Men sammen med lydene, de hurtigt skiftende klip, mosaik-sammenklippede videostumper, effekter, baggrunds rampelys, blacklight med neonlys (og blacklight makeup) og det hele sammen sidder man bare helt hypnotiseret tilbage. Jeg ved ikke hvor mange gang jeg har afspillet den de sidste par dage, men det er mange


Daft Punk Medley - Pentatonix


youtube video
Som nævnt den første sang/video fra dem jeg så og hørte. Ligesom med Love Again er det visuelle i videoens redigering og truppens kostumer og makeup (her særligt linserne) hypnotiserende! I love it


Sombody I Used To Know - Pentatonix (Gotye Cover)


youtube video
Denne sang er en af mine personlige favoritter - både originalen og mange af de covers, som denne, som er lavet. Der er noget fantastisk over den, selvom jeg overhovedet ikke kan relatere til scenariet i lyrikken - hehe. Men den fortæller en historie, og gør det godt. Og Pentatonix gør et godt job med at gøre den "til sin egen" og spille på deres styrker... Så der er flere steder hvor de afviger fra den originale - fx. udtrykket rough, som de ikke lægger tryk på, på samme måde som i originalen (det er et af mine yndlingssteder, hence why I noticed). Men de gør den til deres egen og gav mig chills på den fede måde Det visuelle er simpelt her, men det fungere også super godt med lyden


Can't Hold Us - Pentatonix [Macklemore & Ryan Lewis cover]


youtube video
Jeg kan godt lide sangen, både originalen og coveret her. Igen, major chills. Og som med de først nævnte sange (specielt, men generelt dem alle sammen) er det visuelle rent eye candy. Der sker en masse, så det kan være svært at følge med, men det føjer egentlig bare til oplevelsen. Jeg elsker at de hver i sær er præsenteret som "lederen" af hver deres specielle lille gruppe, og måden der væksles mellem dem. So nice


Radioactive - Pentatonix & Lindsey Stirling (Imagine Dragons cover)


youtube video
Endelig er jeg nød til at pege på en af deres Lindsey Stirling colabs.. Stilen for både audio og det visuelle er en noget anden, efter den bliver splicet med Linseys stil... Jeg er ikke sikker på hvor vild jeg er med blandingen, men jeg elsker både Linsey, Pentatonix og Imagine Dragons sangen, så jeg ville lige tage den med


Det var en del mere kommentering end jeg plejer give på musik, men jeg havde så mange tanker om disse, som jeg bare trængte til at komme ud med Hvilken af dem (eller alle deres sange) er din favorit?
Udgivet tirsdag d. 03. Marts 2015
1903 visninger

Music ShareASong

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie