Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Pinselejren med karate - laaang blog

Advarsel - meget lang blog!
Hellow derude - allerførst vil jeg gerne undskylde mit fravær siden fredag. Men det skyldes for det første, at jeg har været på karate-pinselejr hele weekenden, men det skal jeg nok fortælle mere om... og da jeg kom hjem i søndags havde nogen hakket ledningerne over, så så var der bare intet internet... Spørg lige om jeg havde problemer med at få tjekket mit skoleskema! Men jeg fik dog lokket Emil til at tjekke det hjemmefra (for han har internet, heldige kartoffel) og så skrive det til mig på mobilen. For selv om det måske akurat kunne gå i folkeskolen at glemme skema'et, og så bare tage alle bøgerne med - så holder det ikke på gymnasiet.. min gymnasiebøger fylder i sig selv en hel hylde i min bogreol, og der er kapret en hylde til til mapperne med notater, så skulle jeg komme i skole med dem, måtte jeg bære dem i tipvogn.
Men tilbage til de gode nyheder - togene kører igen! Wee! Og så var jeg som nævnt på pinselejr med karate-klubben. Og nøj det var skægt, men også hårdt.

Første dag, fredag, kom vi op på efterskolen vi skulle være på. Vi havde lige en halv time til at finde vores ting på plads, og så var der fællestræning i hallen. Det var forresten anden gang vi fik brugt vores nye kampmåtter. Det var vore ejen sensei (sensei Alex) der skulle træne os den aften. Der var nemlig også nogle kæmpere fra andre klubber med - endda fra andre karatestilarter. Den stilart jeg går til hedder "Tenshinkan". På lejren var der også kæmpere med fra fx "Asihara", "Kenpo" og så nogle jeg ikke lige kan huske. Der var også en sensei med fra Kenpo. Men tilbage til træningen. Vi havde træning med vores egen sensei, så det var meget med at hoppe og få pulsen op og lave små kampserier. I min klub er vi jo vant til den slags, men det så ud til at være ret så hårdt for de andre udefra.
Efter træningen fik vi mad (pitabrød, mums), og så var der ellers afslapning resten af aftnen. Klokken 11 skulle alle være i seng (for vi skulle meget tidligt op næste dag).

Lørdag blev vi vækket klokken lort. Det var dog ikke så slemt som jeg havde frygtet, for i programmet stod der træning klokken 05.00 - føj! Men det blev dog ikke så slemt - vi fik en halv timr mere... op klokken halv 6 (og de var praktisk taget klar med en spand kold vand, hvis vi var for langsomme). Klokken 10 min. i syv skulle vi stå klar udenfor, vi skulle på stjerneløb i en eller anden skov. Vi løb først derud, og blev så delt ind i mindre grupper. Så fik vi vist en byggeklodsfigur - jeg synes nu stadig det lignede en fed bevinget hest, men min gruppe var vist ikke helt enig med mig. Så fik vi et kort, og så skulle vi rundt til forskellige poster i skoven og finde de rigtige byggeklodser. Den første klods gik da også udemærkede - vi havde teamwork, og huskede bare to klodser hver. Men men men, anden klods gik det galt. Nu har jeg jo været spejder, så jeg har godt lært at læse kort. Men ikke når det er til små skovstier, som man bliver i tvivl om over hovdet er tegnet med på kortet Og min gruppe var så "dumme" at give mig kortet - når Gulde har kortet, betyder det, at hun viser vej - og hvis hun viser vej... ER VI FORTABT!! Hehe. Vi nåede da også den halve skov rundt, og fandt en anden post (og tyvstjal en klods, selvom man ikke må - oh year hvor vi snød Vi fandt også et andet kort.. bare ærgerlig det ikke virkerde). Vi fandt først den dumme klods, da en anden gruppe kom løbende efter samme post... så fulgte vi efter dem, og tror i så ikke de bare løber direkte hen og finder den!? Øv også.. men men men, vi nåede da at finde én klods til. Og så skulle figuren samles. Vi havde kun 3/10 klodser, men vi var tilgengæld perfekte til at samle figuren, så vi endte dog kun på en 3. plads.
Så var det hjem og spise. Ulempen ved det var bare, at vi på det tidspunkt havde været oppe i over 2 timer! Og Hømming (Gulde's mave) er meget stram med spisetiderne. Han er sulten på klokkeslet - og hvis jeg så ikke spiser, tænker han "Nå, der kommer ikke noget mad" og så stopper han med at sulte - og så får Gulde kvalme hvis hun skal spise. Jeg skal have morgenmad før en time efter jeg er stået op, så jeg måtte spise med kvalme. Til gengæld fandt jeg det der er skyld i, at jeg bliver så syg når jeg spiser morgenmad... mælk. Hvis jeg drikker det får jeg simpelthen så ondt i Hømming, der brøler som en hel løve
Så havde vi et par timers pause, og klokken 10 var det igen tid til træning. Vi blev delt ud i tre store hold, så vi kunne træne hved hver af de 3 sensei'er der skulle undervise på skift. Den første træning jeg var til var udenfor på fodboldbanen (heldigt, for så trænede vi ude i varmen, men undgik middagsheden). Og nøj hvor var det skønt at træne udenfor - selv om græsset var en smugle glat. Vi trænedes stillinger, joki-epon (jeg er ikke sikker på hvordan det staves, men det går ud på, at man laver ét angreb og ét forsvar med så lidt bevægelse som muligt), reaktions evne, og så nogle seje kast - haha, jeg fik lov til at kaste med Cille
Så var der frokost - men Hømming vi have mad til gymnasiespisetid, så jeg var sulten fra 11:20 til 12:00, og vi fik mad klokken 12:30, så endnu en gang måtte jeg spise med kvalme. Og var tilgengæld sulten igen ved 2 tiden (hvor jeg normalt kommer hjem fra gym). Nå, men næste træning var kumite (kamp træning). Øj hvor var jeg glad for den træning - den kommer til at hjælpe mig i weekenden når jeg skal til stævne første gang og kæmpe i Gladsaxe. Vi lærte først, hvad der skal til for at lave en scoring. Og derefter kastede han det hele på gulvet, og lærte os i stedet hvad der skal til for at dommeren giver et point. Man for nemlig kun points for det dommeren opdager - eller faktisk hvad han tror han ser, for at det ikke skal være løgn. Så vi blev trænet i attitude - at lige et point. Og i afstandsbedømmelse. Og faktisk også i at "ramme forkert" men få et point alligevel.
Så var der igen et par timers pause, og så var det tid til sidste træning. Det var Selvforsvar (kenpo karate) med sensei Kurt - han var min bror's træner da han gik til kenpo karate. Det er en meget voldelig form for karate må jeg sige. Og de sparker meget. Vi skulle starte med at tæske løst på slagpuderne (af fuld kraft). Det gik som stød lige om i nakken på mig og op i hovedet som hovedpine - øv. Og så skulle vi sparke... på leg (selvfølgelig på en slagpude) lår og i siden. Jeg endte desværre med at holde pude fra en rød-bælte fra Asihara (det er deres 3. højeste) så hun sparkede giga hård - og hun var træt så hun kunne ikke løfte benet op til siden, men endte med at massekrære min balle ulk: Ud over det skulle vi øve selvforsvarsteknikker. Og føj de er grumme... skal vi bare sige det sådan, at de stort set alle gik ud på: Hvis du slå mig, dræber jeg dig Det var så sidste træning.
Derefter var der bad på programmet. Men vi var mange der skulle i bad. Og der var køkultur overalt. Mig og Cille endte med at sidde i kø foran et bad, men da vi pludselig fik af vide, at der var 10 min. til aftensmad måtte vi styrte over i hallen i stædet. Og gæt hvad vi fandt ud af? Fråsende drenge havde brugt alt det varme vand - men vi VILLE bare i bad! Så vi måtte bide tænderne sammen, og så bare ind i isvandet. Der var dog det positive, at når vandet var så koldt blev vi meget hurtige færdige Så vi nåede lige nøjagtigt ud til at folk fik startet grillen - jep, vi skulle have grillmad, og selv Hømming var tilfreds, hehe. Og senere på aften fandt folk øllene frem - høj de blev underlige. Jeg skal nu ikke nyde noget, øl = føj, hehe. Men vi rendte rund og spillede beatch wolley, fjollede rund, og sad til sidst rundt om et bål og hyggede. Hmm... jeg gik nu ret tidligt i seng - klokken 12. Da var jeg allerede faldet i søvn 2 gange ret op og ned. Desuden havde jeg det ikke helt så sjovt... jeg tror ærligt talt de andre syntes jeg var irriterende svag og kedelig... også fordi jeg ikke drak noget. Hmm... og så tror jeg jeg for første gang har oplevet jaluxi Dog er jeg trænet i at undertrykke mine følelser, så det tror jeg ingen opdagede. Men nok om det.

Søndag fortrød jeg lidt, at jeg var gået i seng så tidligt. Selv om de fleste var gået i seng omkring 3 og nogle endda først klokken 5 morgen, var jeg alligevel lige så smadret som dem da vi skulle op klokken 8. Men jeg var dog hurtigt oppe, der var nemlig morgenmad som man kunne komme og gå til, og det passede Hømming fint. Senere havde vi den aller sidste træning på hele turen. Og det var bare pjat. Det var en stafet med vand Man skulle lave nogle øvelser og løbe frem og tilbage med en krukke vand og et æble på hovedet. Og så skulle man holdes i trillebør stilling og æde æblet. Og det gik udelukkende ud på at blive våd. Det fandt jeg ud af, da sensei kastede en hel spand vand (koldt) i nakken på mig - fordi jeg åbenbart gjorde det for pænt og ikke spilte nok. Og det sidste vand kom sensei Kurt listende med bagfra. Der var en meget stor fyr i min gruppe, og han havde faktisk allerede forberedt sig på at få vandet. Men i stedet blev han bedt træde til side, så sensei kunne kaste hele baljen i nakken på Iben, en sempai (hjælpetræner) fra min klub, hehe. Ordre fra sensei Alex.
Det sidste den dag gik ud på at gøre skolen ren, og så tage hjem. Jeg, Emil og Tanja tog dog i stedet ud til en badesø. Det var meningen Tanja's kæreste skulle komme også, men han (den odder) blev en hel time forsinket - så da han endelig kom for at bade, sammen med to andre fyre (som modsat os havde badetøj med) sagde vi bare farvel og kørte hjem.
Jah, det var faktisk i korte træk (men lang blog) min weekend på karatelejr. Og sjovt nok var jeg ikke så smadret derefter som jeg havde frygtet ^^
Udgivet tirsdag d. 13. Maj 2008
2532 visninger

Karate ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie