Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Playing with stamping

Jeg har på det sidste genoptaget et nailart forsøg og nærmere bestemt leget en del med stamping, som det ikke tidligere er lykkes mig at mestre. Indtil videre er jeg kun kommet lidt vidrere, og må konstatere, at selvom det ikke er umuligt er det nok noget nemmere at få til at fungere med de rette lakker. Dem har jeg heldigvis slaffet et par stykker af, og de gjorde det en del nemmere. Teknikken trænger stadig til finpudsning, men bortset fra det ser det da ikke så ringe ud

Udgivet lørdag d. 05. September 2015
2 kommentarer og 1408 visninger

Hobby Nails Beauty

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 06 September 2015 18:38

Ser godt ud...

Ja det er lige med at finde den rette lak til det..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie