Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Pokémon Go 2016

youtube video
Jeg er SÅ KLAR!! Jeg er allerede totalt faldet for Ingress - men dét her? Det ville være Next Level for nørdede gå-rund-spil. Kom til mig, lille ven
Udgivet tirsdag d. 10. November 2015
2 kommentarer og 1577 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 28 November 2015 15:00

Jeg er imod at have slået min placering til konstant, men pokemon!!!!

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 27 December 2015 20:09

Sådan har jeg det egentlig også - jeg slår kun pladsering til umiddelbart efter jeg har åbnet appen. Jeg forsøgte engang få Tasker til at gøre det automatisk - ligesom den automatisk sætter telefonen på lydløs når kameraet åbnes, for at komme uden om den kunstige foto lukke-mekanime lyd - men det kan man desværre ikke. Så selv med Pokémon ville min pladsering ikke være slået til altid - but it would be so awesome anyway! Suk, det er en hård kamp med datasikkerhed i dag ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie