Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #12

I know, I know, den kom op, den røg ned igen (fordi den ikke var færdig, dårlig planlægning) og nu kommer den op igen, lidt senere end vant. Jeg synes der er meget kørende for tiden, både for mig og mine nærmeste, så det er lidt svært at holde styr på det hele. Og det er ikke alt sammen godt. Men her er nogle af solstrålerne

  • Selvom bilen er begyndt at blive uudholdelig (jeg bliver kørersyg af dårlig luft/klima i en bil, om bilen kører eller ej ^^") når den har stået i solen (fordi air-condition oftest er slået fra), så gør det mig glad! For det betyder at sommer, varme og lys er på vej
  • Oprydning/declutter går stygende! Jeg har fået mig taget sammen til at endeligt at skaffe-af-vejen en masse der har været halvejs ude længe.
  • I samme kategori er jeg også ved at have samlet en masse der skal gives væk eller sælges på marked her til sommer - hvilket jeg også er ved at lave planer om med nogen
  • Jeg var i svømmehallen med Tanja onsdag før "træning" (som egentlig var generalforsamling) - det var lækkert at lave lidt motion i vand igen, bare 1 km, men det er vel også fint nok
  • Turen til Sverige var super hyggelig med tøserne (og Lars), og jeg synes selv det gik ret godt, selvom ikke alle var enige, hehe (præsation, kørsel etc.)
  • Vi fik et rigtigt interessant tilbud om at komme til Göteborg med transport og hotel (og noget forlystelsespark entre) betalt. Jeg tror dog jeg har andre planer på det tidspunkt, but still, tanken er rar

Hvad er det bedste du har oplevet i løbet af ugen?


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 11
Udgivet torsdag d. 27. Marts 2014
1 kommentar og 1952 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

IGravatar Ilhja 27 Marts 2014 22:01

Det lyder som nogle gode ting!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie