Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #14

  • Har fået bestilt en pakke (mere) hjem, som jeg har planlagt og sukket efter længe. Jeg glæder mig

  • Generalforsamlingen onsdag gik heldigvis fint og sobert, den har jeg frygtet. Btw... nu er jeg åbenbart en del af bestyrelsen

  • Emil tog til DM fredag med karate-kampholdet... mig eksklusive for en gangs skyld. Har en pige jeg lige skal lærer at eliminere først. Men det var/er faktisk skønt at få lov til at savne hinanden

  • Finde endelig penge tilbage i skat om lidt... always nice, det er næsten som at vinde i lotto Eftersom jeg intet andet har fået, var det dog snarere en rar redning end en ekstra pulje

  • Super hyggelig aften med mor og bro fredag aften... Jeg endte med at sidde til langt ud på natten og vise min mor musikvideoer, som Katy Perry, Lindsey Stirling og Miley Cyrus (før og efter hendes... breaktout) - og mor forklarede til gengæld om en fed video om en norsk vinter-festival hvor de laver et orkester af klassiske instrumenter udformet i is... det er ret vildt

  • Endnu en super hyggelig aften lørdag hvor jeg tog hjem til bro for at lave dejlig-mad sammen (Tommys pande-hakke-bøf speciale) frem for at jeg skulle sidde hjemme alene og spise alene Vi endte OGSÅ med at surfe musik-videoer det meste af aftenen, sammen med andre sjove/seje/virale fund - I'll share some of them with you soon

Hvad er det bedste du har oplevet i løbet af ugen?


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 13
Udgivet søndag d. 06. April 2014
1966 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie