Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #2

Yet another time quit needed, så nu virkede som et godt tidspunkt

  • Træning i mandags.. det er godt at komme igang igen! Men også hårdt
  • Var til hædring i fredags for min sportslige præstation sidste år (Officiel Danmarksmester i karate - kumite -68 kg) - 15 sec. of fame
  • Min far tilbød at tage med sammen med Anne til min store forundring da jeg skulle tilmelde min ledsagere i onsdags. Jeg ville ikke snyde ham for tilbuddet, men med kuverter til 200 pr. næse regnede jeg ikke med at han rent faktisk ville med
  • Jeg fik endnu en gang blomster - en smuk lyserød buket der minder om den de egentlig havde tiltænkt mig da jeg blev danmarksmester... selvom det var heldigt de ikke købte den dengang, da jeg ikke havde været hjemme da de ville aflevere den...
  • Buffet med lækker mad i fredags - tarteletter med reje-lakse-fyld (også en sovs) var overraskende godt
  • Fødselsdags-middagen i går med raklette gril, isdessert og håndbold var en succes, selvom jeg følte at intet var klar da de kom alligevel
  • Fik også lige imponeret lidt med min hjemmegjorte karamel-sovs... det var et hvis-var-jeg-kunne mål jeg dog ikke havde regnet med at opnå på dagen, da alt synes at rulle for mig ^^"
  • Håndbold var hyggeligt med familien
  • Den rare jobcenter-dame (nu kan jeg selvfølgelig ikke længere huske hvad sådan en hedder) til mødet i onsdags var i grunden ganske rar, så jeg er håbefuld på fremtiden (lidt endnu )
  • Vi var kun 8 og siden 5 til træningen i lørdags, men hyggedes os alligevel vældigt, og fik øvet gojushiho sho kata og spillet høvdinge-bold og alt muligt... selvom min tå blev mindet omhvorfor jeg ikke spiller fodbold
Positiv tænkting i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger at have


Positive Thinking uge 2
Udgivet mandag d. 13. Januar 2014
1034 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie