Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #22

Jeg synes denne uge er fløjet afsted i høj fart, men det er måske også i nogen grad pga. kristi-flyw-dag i torsdags der for Emil's vedkommende blev en forlænget weekend

  • Jeg har fået decluttered en masse i klædeskabet (igen igen), og det føles simpelthen så lækkert og inspirerende hver gang jeg åbner det nu! Det kan klart anbefales
  • Lejligheden har også fået en ordentlig tur - og det endda af Emil, så det den er generelt fin, ryddet og skinnende ren nu, ah.
  • Træning af egne kata'er til karate - spændende! Jeg valgte dog at gå ned og hjælpe én med nogle hurtige fin-pusninger, men nåede da alligevel repetere (og konstatere jeg kunne) 2 af mine 3 nye kata'er
  • Jeg tror jeg er ved at få styr på sagen med det andet arbejde og mit sygeforløb...
  • Vi har været på Lemvig Dyreskue med en stand - det var rigtigt spændende at være med til
  • Det voldsomme vejr der vippede vores party-telt omkuld på dyreskuet... Det var et farligt scenarie, og godt ingen kom til skade, og det er surt at skulle kassere så mange kr. (inkl. skader som fx. det smadrede tv)... Men på den anden side var det et usædvanligt indslag der sikkert vil blive en god fortælling - og der kom straks så mange venligt hjælpende hænder fra både venner og fremmede, at det var til at blive helt rørt over.
  • Hyggelig grilaften hos Sensei Per lørdag aften
  • God samvittighed!
  • Tulle-rundt-derhjemme dag i søndag - hvor jeg dog alligevel fik hygget lidt med at tage opvasken, rydde op og sågar rengøre håndvask området på badeværelset og gåture med Fluff, jo jo


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 22
Udgivet søndag d. 01. Juni 2014
1499 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie