Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #23

 • Weekendens pinse-lejr! Super lækker, god succes, hyggeligt, fedt og lærerigt
 • Vejret, selvom det har været lidt både og... lækkert vejr til weekendens lejr, selvom det også har betydet at jeg har fået en rødlig kulør.. på trods af brug af solcream, det var åbenbart ikke nok, eller også er det blevet for gammelt? Men hvor har det været lækkert at kunne rende ude hele weekenden til klokken sent uden at fryse!
 • På trods af start problemer og newbie-fornemmelse blev morgenløbet og særligt aftenunderholdningen, som jeg var med til at arrangere, en bragende succes - hold fast hvor var det sjovt
 • Der har været en del nørde-træninger, bl.a. under nogle dygtige snart-Thenshinkan tyrkere med tips til stillinger, overgange, blokader med mere en en vildt spændende træning i dag med sensei Jan Dam der underviste i thi tror jeg det hed. Men i effektive stillinger og punkter og systemer - alt sat i system faktisk. Jeg elskede det, hehe
 • Der blev leget real-life tetris nogle gange - and I'm good at it! Hvordan man stopper alt for meget bagage og deres ejere ind i en bil (2 gange), hvordan man pakker en trailer så alle de sidste måtter og træningsudstyr kan være der... arrangering af mange-ting-på-lille- område, det kan jeg
 • Jeg fik ros for Positiv Agression under Svends kumite-træning, eller sådan noget. Feedt
 • At glæde mig til lejerne og så vores poster i løbet, og aftenunderholdningen
 • At få ryddet (endnu) en stor bunke ud af klædeskabet... Jeg elsker efterhånden at kigge derind på de små bunker af det tøj jeg foretrækker
 • Jeg fik løbet en tur på 5km, så selvom resten af Den Sunde Udfordring gik meh, så er jeg stadig tilfreds
 • En hyggelig tur til Tyskland med Tanja om i torsdags - der blev både handlet og hygget
 • At komme et besøg forbi min far både onsdag og torsdag - det der med onsdags-besøg kunne godt blive en hyggelig vane


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 23
Udgivet mandag d. 09. Juni 2014
3 kommentarer og 1512 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 Juni 2014 20:27

Der er sket en masse gode ting, det er dejligt at høre.

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 Juni 2014 00:33

Hvor er det skønt at læse og man kan virkelig mærke at du er positiv og glad.. Det føles ikke som en sur pligt at du skrive disse indlægs og det er nice..

Knus <3

JGravatar Janni 16 Juni 2014 11:09

Det er bestemt heller ikke "sur" serie at have med at gøre denne her - selvom det er en af de mest regelmæssige jeg har. Selvom alle uger ikke har været lige gode, så giver det mig så meget energi at gå igennem dem på denne måde. Det tvinger mit hoved til at huske på de gode ting og det virker lidt som om det får dem til at fylde mere. Så ugen ender altid med at have været god, det er skønt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie