Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #24

Flere har bemærket at de her indlæg, skønt meget regelmæssige, ikke virker påtvungne, og jeg kan kun give ret. Den lille skriveøvelse giver mig faktisk meget mere energi end den tager, og hjælper mig til at huske på alle de gode ting der sker. Selv på de sureste uger er der som regel også sket et eller andet godt, og det her hjælper mig til at få øje på det, så alle uger ender med at være en god uge. Jeg kan kun anbefale det

  • Det var rart med et lille karate-puste-rum mandag og tirsdag efter sidste uges pinselejr
  • Jeg havde ikke planer om at løbe, men endte med at tage en Cooper-test til kamptræningen i torsdags - og gjorde det egentligt ret godt i betragtningen af at jeg gjorde det uden astma-medicinen
  • ... hvilket jeg kunne gøre i de nye (billige btw ) løbesko vi fik fat i, i torsdags. Så selvom motivationen stadig mangler lidt, så er muligheden åben nu!
  • Emil kom til skade på pinse-lejren, hvilket selvfølgelig ikke var så godt... Det har også betydet at han har måtte gå sygemeldt hele ugen, hvilket selvfølgelig heller ikke er godt, men det har nu alligevel været hyggeligt at se mere til ham i løbet af ugen
  • Jeg har fundet og købt en ny (hånd)taske... en 2,3,4 stykker af de andre var ved at være godt slidte, og den nye her virker som en lækker erstatning for dem alle sammen. Den er faktisk den eneste jeg har lyst til at bruge for tiden, så det er SKØNT!
  • En tilmelding til Emil's firmafest forhindrede mig i den traditionelle tur til Sløjfen's friluftsteater forestilling med min farmor, små kusiner, søskende og øvrige fætre/kusiner (øv øv) - så det blev i stedet til en tur dagen før med mine veninder Tanja og Majbritt, som dog også var super hyggeligt! Yei Det var i øvrigt Aladdin i år
  • Vi mødte der min Chokoladeveninde og nogle af hendes veninder, så der var dobbelt op på hygge, yei
  • Vi gik Tenno-kata til træningen i Onsdags, og de var sjove at lære (helt nye for os), på trods af... komplikationer. Det fedeste er dog at jeg stadig kan gangen i dem
  • Fluffy har været noget så nusse-nulle kælen det meste af ugen - han har endda ville ligge og putte en af morgenerne, så bliver jeg meget meget glad :3
  • Jeg tror jeg har fundet en løsning der virker til at fjerne den hårde hud på oversiden af min fod... Som sidder der fordi jeg har tendens til at sidde med det ene ben trukket op under mig stort set altid, man sidder rart på den måde ^^"


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 24
Udgivet mandag d. 16. Juni 2014
2060 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie