Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #28

Hermed et kunstigt åndedrag til Positive Thinking igen. Jeg har faktisk gerne ville igang igen siden jeg var til Konferencen Her Går Det Godt... men så skete... ting... som krævede min opmærksomhed mere, åbenbart, og så flød det fra mig igen. But now I'm back! Because I want to

 • Jeg har arbejde... sådan et rigtigt lønnet arbejde, i ved. Det er fantastisk, og nok hoveddelen af det, min opmærksomhed har været rettet mod. Jeg vil jo gerne gøre det godt
 • Lindsey Stirling koncert i KBH d. 9/10! Det var AWESOME og jeg kunne SE! Yei for store sko!
 • Jeg er pt. rigtig glad for førnævnte store sko (som i høje, de giver mig mindst 5-6 cm) selvom de var røv-dyre. Men det var det værd! Specielt hvis de holder et godt stykke tid, og fungere som vinter-støvle også
 • Børneholdet er givet videre fra Emil til vores kompetente børnetrænere... hvilket har frigjort 1,5 timer ekstra mandag og onsdag, og gør tingene liiidt mindre pressede for os i løbet af ugen. Mig specielt, siden det meste af min hjemmetid har været brugt på decluttering og oprydning - også fedt, men af og til er der bare brug for afslapning og genopladning, og det har der ikke været... MEN DET ER DER NU
 • Jeg har været ude at spise med Emil (my bill ) på vores yndlings spisested: New Golden Palace, hvilket var skønt af flere årsager, både det med at komme lidt ud som par, at få god mad og.. tja, lidt afveksling og forkælelse vel også
 • Jeg har fået løn... og dermed økonomisk frihed til ikke at leve fra Pay Check til Pay Check som de kalder det. Mit sikkerheds elskende jeg finder det befriende! Og også lidt sejt
 • Besøg hos Politiets Karateskole i KBH lørdag i uge 31. 6 timers fed træning, selvom der måske ikke var meget træning i de 2 af dem, men da var hjernerne også nærmest nedsmeltede af overbelastningen, hehe. Knowledge overload Det var en teoretisk og præsentasions træning, ikke noget fysisk eller hårdt (den slags gør man hjemme), og jeg fik taget noter denne gang. Jeg vil være opmærksom på min måde at gå på fremover - og generelt de vaner der gør karate til en livsstil i praksis
 • Mini-ferien til KBH ifb. koncerten... Og den gode mad
 • Turen i biffen med Emil og Dennis for at se Dracula Untold.. For mange mennesker for min smag, men filmen var fed, og taxaturene både til og fra var hyggelige med hver sin karismatiske chaufør. På vejen dertil stødte vi på et uventet problem "Hvad er nu det for et skilt?" jokede chaufføren om det venstre-svings-forbud som tilfældigvis pegede i den retning vi skulle.. som resultat en spændende parkering midt i det hele - tak til den modige chauffør. Og på vej hjem en lige så hyggelig fætter i godt humør, der gerne ville vide hvad film man skulle se lige nu - og som kunne afspille trailere fra mobilen (kiggede selvfølgelig ikke med) som koblede til surround anlæg i hele bilen.
 • Hyggelig og lækker mad med Emil, Denni og deres fætter A. på en lille indisk restaurant
 • At give mig selv lov til at arbejde lidt på mit eget design, fremfor kun andres projekter... I kan ikke se det endnu, men det er/bliver godt Et friskt, tiltrængt pust til bloggen, jeg elsker det allerede :3


Positiv tænkning i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking sådan ca. fra uge 32 og så til nu, uge 41
Udgivet søndag d. 12. Oktober 2014
2 kommentarer og 1558 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

IGravatar Ilhja 13 Oktober 2014 10:56

Tillykke med arbejdet! Sådan noget tager jo lidt af ens tid men er yderst vigtig

GGravatar Gulde 19 Oktober 2014 09:16

Helt sikkert. Det frigør jo ressourcer der kan frigøre tid i den anden ende. Og mad, og tag over hovedet... Og måske også lidt af det sjove vi ikke har strengt brug for. Og det giver en fantastisk energi at have noget at glæde sig til at stå op til og komme i gang med hver morgen

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie