Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #3

Another week gone. Og jeg føler at det har været en rigtig god uge, men se selv nogle af årsagerne

  • Træning lørdag - specielt Kasper's opvarmning til kumite (kamp) var meget energisk og fuld af hans positive energi, og det føler jeg smittede af på resten af træningen. Man kan bare mærke at han brænder for det, og kunne blive dygtig som træner, han er meget inspirerende

  • Meget inspirerende og opmuntrende (indledende) samtale med min Job og Kompetance Center Arbejdsmarkeds vejleder i Onsdags, jeg er på én gang glad og trist over ikke at skulle derud igen, for hun var nu sød - men mest glad selvfølgelig

  • Fik under samtalen tilbud om en jobsamtale torsdag - det var lidt svær at være koncenteret derefter.

  • Brugte den gode energi fra intro samtalen ved en jobsamtalen - og tog efterfølgende i Herning Centret på vej hjem som belønning (og for at retfærdiggøre den lange transport). Fik også tilbud om endnu en samtale, pludseligt væltede det bare ind?

  • Hyggede med Tanja i byen efter træning i lørdags, hehe. Skulle egentlig være taget direkte hjem, kun med et hurtigt smut i Fakta for at handle mini-flütes til suppen (aftensmad), men Tanja lokkede mig i både Slikhuset (som har et enormt udvalg af alt muligt... kan i sige 1,5 kg :S) og i Blockbuster (hvor jeg heller ikke skulle have noget, men halløj 5 nye brugte film?) foruden selvfølgelig Fakta, som var den eneste forretning hvor jeg holdt mig til huskesedlen - ups

  • Fik hygget mig med en af de købte film søndag, efter at have arbejdet projekter på computeren en del af resten af dagen...

  • Last, but not least: I think I've got a job! Så det er noget jeg er glad og spændt på. Jeg starter i praktik - det virkede logisk at tilbyde, da jeg tror jeg pt. mangler lidt af de kompetencer de søger, men med min nørdede indstilling til ny viden, og min interesse for pc-brug, tror jeg hurtigt det er noget jeg kommer efter. Og de lod til at være af samme indstilling, i hvert fald har ting som løn, pension og sundhedsforsikring været oppe at vende, omend flygtigt. Nu håber jeg bare ikke jeg jinx'er det ^^"
Positiv tænkting i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 3
Udgivet søndag d. 19. Januar 2014
2 kommentarer og 2354 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 Januar 2014 23:15

Fedt at du kan starte i praktik og så måske kan blive ansat bagefter..
Er nysgerrig.. Hvornår skal du starte og hvad er det for et sted osv..
Glæder mig til at høre meget mere..

Lyder som en super lækker uge, nice.. Håber den nye uge bliver lige så god

IGravatar Ilhja 20 Januar 2014 09:23

Tillykke med praktikken

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie