Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #30

 • Jeg tog opvarmningen mandag... og det gik super godt! Jeg har indset, at det jeg troede jeg ville få ud af træner kurset, som ikke var der, er noget jeg selv må kæmpe mig til, så det vil jeg gøre. Hvis mit problem med improvisering betyder at jeg altid må have en opvarmning parat, så er det bare sådan det må være!
 • Jeg har fundet en nødløsnings formel for opbygning af senior-opvarmning, til just-in-case-brug... det føles godt at have styr på
 • Jeg fik sågar fundet på nogle nye øvelser (eller twist på de lege vi kender), hvoraf den ene, sten-saks-papir-i-hold fungerede over al forventning, yei!
 • Jeg fik genopfrisket alle mine 3 kata'er i onsdags, og er nu ret sikker på at jeg kan huske gangen i dem alle korrekt
 • Var på arbejds "rejse" til Slagelse til Webmasterdag for VUC, og det gik rigtigt godt, føltes rigtig godt og var også ret sjovt at prøve
 • Fik ny frisure i fredags, og jeg er faktisk ret tilfreds med den - hvilket er en ny fornemmelse. Der plejer være lang tids gnavenhed og tilvendelse for hver eneste centimeter der forsvinder, så selvom den ikke ligger voldsomt lagt fra den jeg plejer have (Emil bemærkede ikke engang at det var blevet klippet... men ja, jeg er heller ikke så god til at se når der forsvinder en halv centimeter eller to på ham ), så er det stadig et stort skridt for mig med så stor en forandring... uden dog at afskrive mit hårs betydning fuldkommen. Jeg er ret glad for det, okay ^^"
 • Et ord: HJEMMEWEEKEND!
 • Okay, jeg uddyber lidt alligevel.. det har været skønt at have en weekend hvor jeg ikke skal nogen steder, men bare kunne gå hjemme og sove længe, ose rundt i nat tøj eller slausi-slausi tøj, gøre lidt rent og rydde op, og ikke mindst DECLUTTER BIG TIME!
 • Fluffy er lidt utilfreds med at jeg er ham utro med printeren, men han har også fået en hel del opmærksomhed og gåture, og har været noget så sød en puttemis fra morgenerne af, mit hjerte smelter næsten :3
 • Jeg har også nydt at se en masse youtube videoer igennem og læse blogs på nettet, bare fordi jeg kan
 • Så fik man åbenbart også en ekstra time i dag... lidt ærgerligt at jeg ikke bemærkede det ganske vist, da jeg alligevel bare sov længe (til kl. 10-11 stykker... altså 9-10 tiden eller hvad?), men om ikke det giver positivt udslag i løbet af næste uge med den ekstra times søvn.. forudsat at jeg er dygtig og vedligeholder den i nat selvfølgelig...
 • Tanken om at jeg også har en hjemmeweekend i næste weekend, selvom der er fest på VUC jeg skal med til.. og Emil ikke er hjemme hele ugen eller weekenden... og jeg egentlig gerne ville have været med i Tyskland som dommer, men ja, endnu en weekend hjemme bliver SKØNT
 • Tanken om Emil ikke er hjemme næste uge (selvom jeg vil savne ham) så jeg kan sove længere, fordi jeg ikke skal stille vækkeuret efter hans tidlige mødetid
 • At se så mange bloggere stille op i Knæk Cancer indsamlingen - selvom jeg ganske vist kan se, at der er mange andre sager vi også burde kæmpe for.
 • Hele lejligheden er ryddelig, nydelig og ordentligt, og det føles super godt
 • Jeg er kommet godt i gang med at få renset ud i mine emails og mine halv-færdige blogindlæg Feels good ^^
 • Bestyrelsesmøde hvor vi fik styr på en hel del ting, føles også godt
 • I det hele taget føler jeg mig okay med og dygtig for tiden, og det er altså rart af og til


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 43
Udgivet søndag d. 26. Oktober 2014
2 kommentarer og 2264 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

IGravatar Ilhja 26 Oktober 2014 21:23

En enkel lille kommentar til en lang række af positive ting!

Ja det er en lille ting som vi har samlet os omkring ud af utroligt mange. Men man skal starte et sted og de fleste fortrækker at støtte ting herhjemme eller via en dansk organisation.
Hvor imod at der er utrolig mange steder på nettet hvor man kan støtte. Fx Kiva, the harry potter alliance eller kickstarter.

GGravatar Gulde 15 November 2014 18:53

Sandt nok. Jeg støtter også flere projekter, blandt andet Water.org og fx. også gennem Project4Awesome. Det handler selvfølgelig om at starte et sted, ellers bliver det så overvældende, som jeg kaitet forsøgte at sige det ind mellem de positive linjer. Jeg har også bedst med at støtte gennem en eller anden organisation, eller direkte til et projekt, jeg er ikke så glad for raslebøtter. Jeg støtter da, når nogen kommer rundt, men aldrig med mere end at jeg ikke ville bliver videre ophidset hvis de røg ned i nogens egen lomme. På nogen områder er jeg stadig pessimist, og selvom jeg gerne ville at verden var et godt sted, har jeg også efterhånden mødt mange personager der har banket ind i hovedet på mig, at det ikke nødvendigvis er alle der har hjertet på det rette sted... eller en samvittighed så stor som min egen

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie