Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #35

Jeg sprang over sidste uge, så vi tager en, omend lidt klattet, dobbelt op denne gang

 • Jeg fandt ud af at jeg alligevel ikke selv skulle prøvegradueres d. 6 og kunne i stedet bruge dagen på at støtte de andre - og blive begejstret over deres vilje, karateånd og flotte præstationer. Sådan folkens!
 • Senere på aftenen blev til en gang hygge og sjov med "Det dårlige selvskab" og venner fra karaten: Tanja, Majbrit, Thomas, Lærke og Kristian (navnene er nok mere for min en for jeres skyld)
 • Forrige weekend var den store julehyggeweekend, med julen hele lørdag hos far, super hyggeligt! Først med rundstykker, så en tur i skoven, derefter fortsat hjemme med juledekorationer, småkager og filmhygge
 • Søndag, første søndag i advent, var turne til Borbjerg Mølle, som i dag også var kombineret med familiens julefrokost... og alt i alt virkelig hyggeligt, selvom den tømmermændsplagede Emil synes han havde det hårdt - men det var for egen regning
 • Vi har fået pakkekalender lodtrækning i gang på vuc - det er da meget hyggeligt, særligt når kontor-kammeraterne vinder guf-kurven
 • Har været noget bekymret for Fluff, som har haft en del uheld af uønsket konsistens, men heldigvis virker til at være i orden - ja, vi snakker positiv tænkning over bæ
 • Bloggen har fået nyt design (offentligt), og det behager mig
 • Jeg synes det går godt på jobbet - og jeg kan lide det
 • Jeg er endelig ved at komme lidt i julestemning
 • Har også fået opryddet og udsmidt en del - særligt papirer!
 • Jeg har også fået scannet et helt ringbind (med de tidligste ting). Det giver mig mere ro at vide at minde-delen er sikret mod fx. brand som den en kollega desværre var ude for. Heldigvis kun materiel skade, men det er vel også slemt nok.


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 48 og 49
Udgivet tirsdag d. 09. December 2014
1776 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie