Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Positive Thinking #36

  • Firma julefrokost fredag. Vi startede allerede klokken 14, og da klokken vær næsten 7 var jeg bombet... Det føltes som om klokken allerede var 11 om aftenen, eller sådan noget. Vi blev enige om at det var en god ting, for når man så kom dinglende hjem klokken 3 om natten kunne man hjemme glæde sig over at klokken i virkeligheden kun var 11 Det sagt måtte jeg stadig tidlig hjem og være klar til dagen efter, men det var super hyggeligt med underholdning, mad, godt selvskab und alles...
  • Karate afslutnings træningen lørdag. Super hyggeligt! Lidt kaotisk under kamptræningn (og lidt uforberedt også), men super fedt at der var så mange! Det var Sihan Magnus fra Sverige der stod for træningen, og det meste var som sagt kamptræning inklusiv øvelser og frikamp, men også lidt katatræning til sidst i form af en meget lang (den længste) shotokan kata. Meget af den var godt nok gentagelser, men det to os 10 minutter at gå igennem første gang - børn og det hele, det var lidt sjovt
  • Karate afslutnings hygge lørdag med æbleskiver og sodavand efter træningen, efterfulgt af 3 timers leg og afslapning i svømmehallen! Jeg kunne sikkert skrive en hel liste for den del alene Men ungernes begejstring for at dykke (som jeg selv delte som barn og stadig deler) og den der spøjse løbeplade var nogle af dem.. for ikke at nævne flydemåtten som jeg kunne ligge og slappe af på og rent faktisk flyde, for det kan jeg ikke selv Efterfølgende sauna og snolder hører bestemt også til!
  • Karate-julefrokostens spisningsdel på Golden Palace - lidt kort tid at spise i, men bestemt en succes!
  • Tanja's idé om at tøserne skulle komme "udklædte" som nørder, i forhold til et tidligere år hvor vi kom som nissepiger (well, de, jeg talte åbenbart ikke rigtigt med alligevel, det kunne jeg ikke finde ud af ). Mig, Tanja, Majbrit og den senere tilstødende Lærke var alle med på ideen! Og jeg præsterede selv max på nørdnings barometeret hvis jeg selv skal sige det Men kikset? No way! Jeg følte mig kun awesome
  • Bowling var bestemt også en kæmpe succes, og modsat julefrokerstene hvor man æder hele aftenen og dingler over flaskerne resten af tiden, så kunne de lidt "for unge" jo fint være med her! Så det var max hygge, fis og balade for voksenholdet. Min Tenshinkan familie er den fedeste karateflok der findes! Og Ulfborg er den fedeste og bedste klub, fordi vi, som en af ungerne, "er bedst sammen". That's the spirit. Det ville blive en roman hvis jeg skulle opremse alt de gode der skete på de bare 2 små timer så jeg summere bare: det var fedt!
  • Bytur var superfed! For en gangs skyld... 9/10 gange bliver jeg bare træt og utilpas, men denne tur, højest sandsynligt pga. selvskabet, må have være den 1/10 Ikke helt uden drama ganske vist, men i det store hele bare sjov og spas. Det sagt drømmer jeg stadig om den "perfekte bar" jeg med malende ord fik beskrevet for de andre. Tænk: hoppeloppe(lege)land.. men for voksne *drømme*
  • Lækker styrketræning til karate onsdag... min krop havde helt sikkert brug for det, og Kaspers begejstrede høje gear var meget motiverende
  • #BloggerAdvent, det er stadig noget så hyggeligt, og særligt bogmærket fra pakken var spændende...
  • Min julestjerne er blevet noget så populær, og det har jeg altså svært ved ikke at blive begejstret over


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 48 og 49
Udgivet tirsdag d. 16. December 2014
1531 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie