Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking #7

Der er så meget positivt i mit liv for tiden, at jeg føler jeg kunne blive ved på denne liste!
I mit sind er det allerede fårår!

 • Turen til Århus med Tanja. Alt fra besøget ved speciellægen til Bruns Galleri og Bazar Vest til hyggesnak på køreturen, at finde vej og blive forvirret af storbytrafik og mobil gps kort var bare så super hyggeligt, sjovt og behageligt! Tak for turen Tanja!
 • Middag ved min far senere samme tirsdag. Selvom det ikke var den Byonneskinke (eller hvordan det nu staves, #JegHarIkkeForstandPåKød, og selvom det i stedet var kinesisk inspireret buffet stil, det samme som jeg havde spist tidligere på dagen med Tanja, så var det lækker og spændende mad, og ikke mindst så skønt at være i godt selvskab af far, Anne, Adam, Sarah, Emil og Sarahs- ven-hvis-navn-jeg-ikke-husker
 • Chatten med Ilhja, ikke kun specifikt i dag, men sådan i det hele taget på det sidste. Der hygger jeg mig også meget
 • Arbejde! Jeg føler mig kompetent, og det op en lækker følelse. Jeg er ved at få fat i det program brug jeg manglede (Aspekt hedder det vist), og jeg er ved at blive ganske god til at udnytte regneark til webshop formål, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er også ved at være inde i den nye rutine, så jeg ikke føler alting så presset mdr
 • Jeg fik min for-længe-siden-fødselsdagsgave af Heidi og Tommy, tak for den!
 • Modtog min sidste bestilt-for-længe-siden pakke - så skal der leges med lak igen!
 • Har haft den sødeste Fluffe-mis længe, rigtig putten og nullen som mor her elsker det Selvom jeg ikke altid er klar på når han vil samles op og holdes og/eller bæres - han vælter efterhånden bare ud over mig, eller jerner en klo i ballen på mig
 • Det var jo "vinterferie" og selvom det har sat hjerteprojektet lidt i problemer, så var det til gengæld sjov og hyggeligt at kunne bruge mandagen på at hygge, spise chips og se en film i stedet for at træne, nu vi med liiiidt god vilje var for få (under 8) til at træne.
 • Der blev godt gjort for den manglende træning mandag med hygge katta og bunkai træning onsdag
 • Vi har nu ikke bestilt take away/Just Eat junkfood/fastfood de sidste 2 uger - det synes jeg egentlig er ret fedt
 • Det bliver lysere og varmere... eller i hvert fald lyser, jeg kan snart se solen når jeg køre hjem på cykel!
 • Jeg har fået mig et nyt kamera i stedet for det, der gik på pension - og har fået taget nogle naturbilleder, det var lækkert at komme til igen!
 • Jeg fik gået med Fluffy i søndags, også i luksus vejr!
 • Jeg kunne sove længe både lørdag og søndag takket være farmors fødselsdag
 • Holger kunne så godt lide maden fra sidste uge, at han har spurgt efter opskriften, hehe
 • Jeg har givet mig lov til at arbejde nogle nye ting ind på hjemmesiden og bloggen (kodning), og jeg er rigtig glad for resultatet. Plus glad for igen at have fået lysten til at arbejde med det, efter min sidste MMD eksamen, hvor alt bare blev for meget


Positiv tænking i guldfiske perspektiv - Lykke er en tilstand man vælger


Positive Thinking uge 7
Udgivet mandag d. 17. Februar 2014
2 kommentarer og 2188 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

IGravatar Ilhja 18 Februar 2014 18:32

Jeg kan også godt lide at chatte med dig, der er ikke mange som syntes det er sjovt og spænende at snakke copyright fx.

Og godt gået med fastfood!

Og generelt bare dejligt at se så mange positive ting.

GGravatar Gulde 20 Februar 2014 17:47

Jeg bliver helt glad af at skrive det ned, og gå og tænke over det til næste gang. Men jeg kunne også godt forestille mig at jeg kunne blive glad igen ved at læse det, engang humøret er lavt

Og du har ret i det med copyright snakkeri - nogle gange er det bare skønt at have venner med lige så meget nørd som en selv

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie