Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Positive Thinking - Honorable Mentions

De jeg husker fra den tid jeg i mangel på overskud er sprunget over... Vi prøver igen næste uge

  • At få fast job! Det er bare toppen!
  • Bloggertræffet i Oddense, det var fedt at møde dem jeg så tit har læst, skrevet, vlogget med sådan rigtigt...
  • Bilturen til/fra bloggertræffet: Michelle, Ilhja og Camilla gjorde det til en ren fornøjelse!
  • Chokket over min lønseddel - det var bedre end jeg havde troet!
  • Payday, så fedt at få sin første rigtigt fuldtidsløn ever! Samt lækker gril-mad på kærestens (/Emil'en) nye Weber Gril
  • Da jeg fik en voldsom allergisk reaktion til karate, over det muskel-opvarmende creame jeg prøvede. Kulden er sat ind, og dermed mine dårlige fodled, så der skal ekstra opvarmning til, men mine fødder svuldmede op og lignede solskoldninger på netop det område jeg havde smurt creamen på. Det var egetlig ret ubehageligt - det sved ømt og irriteret, og blev endnu mere irriteret af kontakt med stoffet fra mine bukser - men folks reaktioner var langt mere overraskede og bekymrede end min egen, hvilket i sidste ende gjorde det til en lidt sjov, eller måske nærmere interessant oplevelse. Det er noget godt og skidt i alt
  • At vinde bronze i individuel og sølv i hold kumite kamp til Herning Cup for 2 uger siden - og få af vide at jeg kæmpede super godt i særligt de kampe jeg tabte. Gennemførte 7 kampe i alt. Senior-pigerne (mig inklusive) fik i øvrigt at vide, at vi klart stod for underholdningen og de fedeste kampe til stævnet, sådan

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie