Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Positive thinking uge 1

  1. Fik super lækker raklette-grilmad nyårs aften!
  2. Stille og roligt, det var rart til forveksling...
  3. Har endelig fundet og købt den "Dags dato" blok jeg har ledt efter siden før jul, oh yea!
  4. Har fået ryddet op i nogle ellers meget stædige rodebunker - måske 2012 bliver året hvor jeg endelig får total orden?
  5. Min dejlige skat af en Emil lavede pandekager og handlede Cola til i aften - the guy knows me..
  6. Evt. min fødselsdag? (surprise surprise)
  7. Fik endelig mandet mig op til at bestille LitterKwitter

  • At alle fødselsdags gæsterne kunne lide min mad (skinkepaste) og dessert (chokolademousse), det er vel rart at være lidt succes


Positiv tænkting i guldfiske perspektiv


En ny serie af ugentlige posts, for at ære mit nytårsforsæt (og derigennem min rumbo) om at tænke positivt og nævne mindst én god ting for mig selv hver aften, som er sket i løbet af dagen. Jeg vil dog også tilføje, hvis der er andre vigtige positive oplevelser i løbet af ugen (en slags bonus positivitet, eller sådan)...

Må også hellere give lidt credit til Mia Malene (MiaMalene.dk), da det jo i grunden minder meget om hendes Ungens Opture, som jeg selv har været meget begejstret for. Selvom det ikke lige var hende jeg tænkte på i Idé-øjeblikket, så er vores hjerner sådan indrettet, at når først man har set noget, kan det ligge og lure i underbevidstheden og producere det samme/noget der ligner, så man pludselig kan bilde sig ind a man har fået idéen igen.

Well, anyway, I'm (almost) sure she dosen't mind
Udgivet tirsdag d. 08. Januar 2013
1 kommentar og 1302 visninger

PositiveThinking

Kommentarer

DjGravatar Dianna jensen 11 Januar 2013 02:03

Ideen med sådan en slags "positiv liste" er ikke dum og jeg vil "stjæle" din ide, for jeg må da ærlig indrømme, at jeg til tider har det med at fokuser på det negative frem for det positive, men du fik mig til at gå i tænkeboks over hvordan jeg vil lave min "positiv liste"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie