Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Post fra Gris og Ko

Gavekort fra Gris og Ko

Jah, nu jeg har klaget mig så meget over mine pakker der ikke kan komme hurtigt nok, tænkte jeg, at jeg hellere lige måtte demostrere at jeg altså godt kan modtage post - jeg fik nemlig dette brev fra Gris og Ko i weekenden med mit gavekort, blot en dag eller to efter at jeg vandt det hos Mia (Mia, Myself and I) - det må man da kalde hurtig service Fryseren er ganske vist næsten lige blevet fyldt op, men så er der da lidt til når den bliver slunken igen, og Emil og jeg har faktisk overvejet at prøve det et stykke tid, så det bliver spændende

Dette indlæg er ikke sponsoreret... Gavekortet er dog vundet i en giveaway fra Mia, Myself and I
Udgivet tirsdag d. 07. Maj 2013
6 kommentarer og 3373 visninger

Win Mail

Kommentarer

CGravatar Cathrine 07 Maj 2013 20:26

Ej hvor lækkert at vinde sådan et gavekort, det hjælper da ret godt

MGravatar Mia 09 Maj 2013 10:36

Fantastisk hurtigt du modtog det :-D Glæd dig til at prøve deres kød! Det er så lækkert :-D

Knus Mia

IGravatar Ilhja 09 Maj 2013 10:37

Tillykke med at vinde det. De skulle være rigtig gode selvom jeg ikke selv har taget mig sammen til at prøve dem endnu ligesom jer.

Som svar på din kommentar: Det er sjovt at der er så mange jeg kender der ikke er så meget for ham når jeg syntes at han er en af de bedste (Hulk nr 1!)
Men tak^^

GGravatar Gulde 10 Maj 2013 01:02

Cathrine: Ja, sådan noget er altid kærkommen

GGravatar Gulde 10 Maj 2013 01:03

Mia: Ja, det kalder jeg virkelig god service. Og det virkede jo også til at det var ditte for bestilling og levering ud fra dit review

GGravatar Gulde 10 Maj 2013 01:06

Ilhja: Jo tak Jeg glæder mig faktisk også, men vil dog vente til fryseren er tom selvfølgelig.

Og med Kaptajn America tror jeg det er fordi jeg ikke rigtigt forstår helte-delen ved ham. Jeg kan se hvorfor der fx. er appel til amerikanere fordi han symbolisere det der patriotiske... han er da også selvopofrende og fra almindelige/nørdede kår, men jeg ved ikke... det er bare stadig som om der mangler noget for mig ^^"

Jeg er tilgengæld helt med på at HULK er awesome

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie