Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Praktik og karate

Puha, jeg synes det er lidt hårdt at være til i dag... Jeg er begyndt i praktik i et lille webbureau ved navn Mira Internet(solutions), og det er indtil videre ret fedt, men også ret udmattende. Mine mødetider er fra 8.30 - 16.30, hvilket er ret sent, når jeg skal hjem og direkte til karate senest 17.40, så... det er lidt presset. Og oven i det, var det frostvejr i morges, og min cykel var ikke færdig, så måtte gå de 2 km, og skal gøre det samme i morgen Og måtte også gå hjem, hvor det var frysende koldt, så jeg, selvom jeg kun skulle gå 0,5 km hen til Bowlingcentret, hvor Emil havde kursus og samlede mig op til et lift, så nåede jeg at fryse mig en god portion ryg-smerter til alligevel (jeg får ondt i ryggen pga. spænding i nakke/skuldre når jeg fryser).

På praktikpladsen var der hyggeligt, der var en god stemning, som jeg kender den fra bla. nogle af gangene med min fars arbejde. Men jeg er stadig noget genert af mig, så det er liidt akavet af og til. Som da den ene af mine sparingspartnere (jeg har fået et bord for enden af de 2's der vender mod hinande, så der sider en koder på den ene hånd, og en grafiker på den anden) spurgte mig hvilke anime-figurer det var på min trøje, fordi han synes han genkendte dem. Hvordan fortæller man (enkelt) at man ikke ved det fordi man har fået den af sin kusine, men altså ikke har set den serie - uden at antyde at man ikke ser anime, og miste nerd-credit på det?

Det var også hyggeligt, at en af medarbejderne har sin lille grandanouar (staves?) hvalp med - selvom det også var ret så belastende når den savnede selvskab i det andet rum den var lukket ind i (med gitter mellem døren)... hvilket var, hele tiden den var vågen ^^" Og sjovt at der til frokost blev bestilt pizza (og det vist nok var kotume at hente frannere/franske hotdogs til frokost).. steriotyp på webdesignere evt? Og det, at det første bord jeg kommer ind til, har en opstilling af cola'er og redbulls, thats just not helping

Projekt mæssigt er jeg også kommet ok igang... jeg har fået til opgave at designe og konstruere et website selv, med komplet frie tøjler, som de så vil bruge bagefter... Jeg ved ikke helt om jeg må afsløre temaet/konceptet endnu, men dét er i hvert fald fast.

Så praktikken kører okay pt. men det bliver hårdt at skulle så sent hjem, når jeg er vant til tidlig fri (og lektier)... Der var næsten ikke tid til at varme og konsumere resterne fra i går, før det gik videre til karate, og Fluffy skulle absolut bruge bakken (så den skulle renses) lige før vi måtte fare afsted... Han har krudt i røven, bette kat, jeg har det skidt med at komme hjem til ham så sent Plus, den sene fritid gør det svært at få hentet min cykel ved smeden, som har åben 9-17... liige indenfor min arbejdstid/hjemrejsetid ulk:

Til karate fik jeg dog brugt tiden konstruktivt til at få ryddet op i mine website noter m. gamle layouts, designs og idéer til mit website. Jeg brugte bare den ventetid ved karate, som jeg normalt skal bruge til lektier

Til karate var det igen liidt surt, fordi jeg kom op at tottes med en vis Sensei, som jeg deler lejlighed med, fordi han kom til at udbryde, at jeg skabte mig, under opvarmningen... da jeg sad ned på gulvet med begge hænder for munden, ved at kaste op igen - IGEN som i, jeg havde allerede gjort og slugt det en gang... så kom og sig mig jeg skaber mig, så kan du få lov til at synke næste gang Det var under hockey, nu spillet med skumpølser frem for stave, da vi har det med at slå hinanden til småstumper med de rigtige stave. Skumpølserne har dog den ulempe, at man ikke kan slå med dem medmindre man er helt nede med snuden liige over gulvet, og med en kondi-anstrengelses-astma kombi som min, er det ren opkast provokation. Så resten af den træning, og noget af turen hjem, var jeg bare gnaven ...
Udgivet tirsdag d. 15. Januar 2013
4 kommentarer og 2295 visninger

Praktik MMD Karate

Kommentarer

IGravatar Ilhja 15 Januar 2013 19:59

Det er dejligt at du er har fået et praktik sted, det virker som et meget dejligt sted trods de meget usunde vare.

Jeg har set andre varianter af sushi af hama men ikke nogen nær så sød som denne

QGravatar QpoX 16 Januar 2013 00:35

Hva dælen er der stadig liv i Michael/Mira... Han har jo haft en del konkurser på sig. Men måske er Michael ikke ejer/direktør mere?

GGravatar Gulde 18 Januar 2013 07:43

Ilhja: Ja, og det viste sig også hurtigt, at det ikke var hver dag alligevel (hvad junk food angår altså)

GGravatar Gulde 18 Januar 2013 07:44

QpoX: Nej, det er en ny direktør nu, han overtog for en 4-5 måneder siden, så faktisk lige før jeg begyndte at søge praktik her...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie