Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Problemet med body/face/fod skrub, glimmer-lotion og selvbruner...

Efter at have set en fodpleje video på youtube, vist nok fra Matas, kom jeg til at tænke: Skrub bliver nok ikke rigtig mig... Hvad enten skrubben er til krop, fødder eller ansigt.. Læberne er måske en undtagelse, men mit problem med resten af produkttyperne er, at for at skrubbe huden, skal man som regel massere med hænderne... = dobbelt skrub på fingre og hænder Det er lidt ligesom når man massere en knude væk fra ryggen/nakken af en ven fx, for i stedet selv at få ømme fingre/hænder... Eh...

Det samme problem har jeg i øvrigt med den yndige glimmerige kokosnødde lotion fra Bodyshop jeg købte sidste år (det var nok en fejl). Den er ømdig på huden... men giver supper glittrende fingre, meh O_o

Jeg går ud fra det er samme problem dem der leger med selvbruner støder ind i. Der må vel efterhånden være en fin beregnet-derpå handske til den slags... eller hvad? ^^"
Udgivet tirsdag d. 23. December 2014
1729 visninger

Beauty

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie