Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Project Alternative Run Test

Dagens projekter har bestået af dels at få opryddet i stuen fra den overflod som Gæsteværelset kastede op, da jeg forsøgte at gøre dét værelse til noget beboeligt og brugbart i sidste weekend. Nu trænger jeg til at få orden på og gøre også stuen beboelig igen.

Og dels har projektet været at få lavet et udkast til det alternativ til den fysiske udholdenheds og konditest (løbetest) som Shinanerne indførte på Sveriges lejren, og som jeg lidt indirekte er blevet tasket med. Jeg vidste nemlig det ville kunne lade sig gøre. Mens jeg kunne høre, at den anden på opgaven gav op.

Men efter at have søgt efter omregninger på nettet, og givet op på en direkte km omregning for løb af 5 km på 25 min, så gik jeg i stedet til min Idrætsbefalingsmand, fik et fingerpreg og kopier af tabeller for eksisterende og tidligere ro og cykel tests, og har ved hjælp af dem, og megen omregning via både kondital / Cooper test, gennemsnitswatts, min gamle Matematik formelsamling fra Gymnasiet og de formler omkring ligninger og lineære funktioner som jeg åbenbart havde glemt, foruden brug af en hulens masse regnearks udregninget, nået frem til et udkast på en tabel, der kan danne ramme for en test. I stedet for KM, køres efter at nå en bestemt gennemsnits watt mens der køres i 25 minutter. Og det er tabellen for den watt, baseret på kropsvægt, som jeg nåede frem til. Puha, et arbejde.

Men det er jo kun et udkast på papiret. Så må jeg se, om det så rent faktisk kan fungere i virkeligheden også. Puha, jeg håber min kondi stadig er i orden nok til at kunne gennemføre, som den testkanin jeg bliver. Der må jeg også hellere få gennemført løbetesten igen, så.

Det er jo ren frivillig tortur - for science!


Udgivet søndag d. 17. November 2019
491 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie