Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Projekt print-selv kalender

Kalender


Så... Jeg har besluttet mig for dette år ikke at købe, men selv designe min kalender, og her kom så den første egentlige side Jeg har gjort et forsøg før, men det var med kvartaler, tror det vil fungere bedre med måneder, så der rent faktisk er plads til at skrive hvad jeg skal nå. Jeg brugte desværre et copyrighted baggrundsbilldede. Derfor kommer denne kalenderside heller ikke på nettet, men kunne godt finde på at finde et andet baggrundsdesign og lægge frem til fri hentning hvis andre er frisk på at prøve en print selv kalender også
Udgivet lørdag d. 20. August 2011
2846 visninger

DIY

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie