Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Push the limit - Løb til toget!

Puh, jeg har det ikke så godt. Sagt på godt jysk... Og på dansk, rent ud sagt ad helvedes til! Hvornår lærer jeg, ikke at løbe efter taget? Så det er vel min egen fejl...

Morgenen startede ellers så hyggeligt ud, med at opdage, at jeg kunne sove længere, fordi mødetiden først er 10 i dag. Det betød at jeg først behøvede tage toget, jah, nu, 8.33, så jeg er på stationen 9.03. Og har god tid til at gå (der findes ikke senere nåelig tid).

Jeg puttede lidt med kæresten, til han skulle op og afsted, og så puttede jeg lidt mere, for Fluffy var i rigtigt rart putte-humør her til morgen. Så ordnede jeg lidt på hjemmesiden, og puttede lidt mere. Og i mit stille sind blev "Køre kl. 8.33", og lige så stille til "Gå hjemmefra 8.33"... dvs, lige til 8.22, hvor jeg indså min fejl! Med 3 min til at rive det vigtigste hurtigt ned i tasken, gav det så.. 8 min at løbe på... 1,25 km... med taske og tunge sko.. en tur der normalt tager mig 25min. at gå hjem! Så det var noget af et våvestykke jeg havde kastet mig ud i! Men det klinger bare ikke i mine ører, og komme for sent til undervisning!! Hellere spurgte, end misse toget!!

Det var hårdt arbejde! Både at løbe/spurgte, men i højere grad at holde humøret oppe og gejsten og viljen ved lige - for uden viljen er man intet! Sangen fra Black Eyed Peas, Push the button, klingede i mit hoved hele vejen med teksten "Push the limit, push push the limit" og jeg skal love for, at fik skubbet grænser!

Men prisen? Kvalme og stor trang til opkast af ikke eksisterende morgenmad - seriøst, jeg måtte stoppe op i spurten fordi min mave spontant fik lyst til at lege med. Det har sikkert været til stor morskab at se mit vilde jag, men sikkert ikke de opkast-lyde der fulgte med... jeg er fiktisk lidt flov! Min slimproduktion kører på maks, så føler mig klam hele vejen ned gennem halsen - hele vejen ned sammen med de pinefulde jag, der nu plager mine lunger... For ikke at nævne den rallende hosten, der er kommet til, under tilblivelsen af dette indlæg... En rallen der sider ret så dybt faktisk...

Jo, straffen kommer bagefter.. og det er jo min egen fejl.. hvornår lærer jeg ikke at købe efter toget?
Udgivet onsdag d. 24. Oktober 2012
1933 visninger

Hverdagsliv Syge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie