Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Pushing things asside

Jeg ender tit med at beskrive følelser og fornemmelser (semptomer?) jeg har oplevet i kroppen, selvom der også er mange andre ting jeg gerne vil skrive om. For eksempel vil jeg gerne fortælle om de resultater vi er nået frem til i forhold til min hofte situation - ligesom de udfordringer med mine tanker jeg har haft det sidste års tid. Og nogle af de der sjove indlæg - har faktisk en idé til en serie (som jeg ikke har set før i blogland, wohoo), som jeg bare venter på at komme igang med.

Men lige nu bliver det skubbet til side af frustrationen over at min krop ikke fungere som den burde, og min manglende forståelse af hvorfor. Hvis jeg skal komme med et bud nu, er det nok fordi jeg ikke fik sovet ordentligt i nat. Hvilket jeg egentlig ikke spekulerede så meget over, for det trykkede ikke voldsomt i morges. Jeg var lidt groggy og fortumlet af dårlig søvn i nat. Lå og stirrede på klokken flere gange, og havde halvvågen (og yderst forvirrende) halvvågen drøm med vriden og venden i sengen for resten. Men jeg tænkte ikke over det og tog glad-ish på arbejde ... efter at have hentet cyklen på stationen altså. Åbenbart tog jeg på besøg hos fatter i weekenden hvor jeg var alene... og synes det var en meget bedre idé at få et lift hjem af søster Sarah. Helt hjem og uden cyklen, ups.

I løbet af dagen blev lysfølsomheden være. Tænk: nogen har lige trukket gardiet fra til solskinsvejret udenfor. Selvom det var gråvejr. Og jeg ikke var i nærheden af vinduerne. Og så var nystagmus for en sjælden gang et dags problem. Senere kom syre, svimmelhed, koncentrationsbesvær og endelig hovedpine.

Hvilket har gjort det temmeligt svært at sætte sig ind i regler og procedurer for forsendelse af pakker til Norge. Det er noget knudret noget, det med at de ikke er med i EU. Og bliver kun værre af at der alligevel ikke er megen vejledning på området (note to self - må bestemt skrive en guide når jeg selv får løsning på problemet).

Jeg håber jeg finder ud af det i sidste ende
Udgivet tirsdag d. 05. April 2016
1 kommentar og 1612 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 09 April 2016 17:51

Jeg håber at det bliver bedre

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie