Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Todays question

På et af markederne i weekenden spottede min kære søster en mærkværdig skat mellem de andre lopper. En lille hvid bog (som ligger overraskende godt i hånden) med påskriften: Spørgsmålenes bog. Vi er nysgerrige væsner og tog den derfor med, og det viste sig at være en meget interessant lille bog.

Spørgsmålenes Bog - Kend dig selv, nærgående spørgsmål om alt mellem himmel og jord.

Den indeholder spørgsmål om alt mellem himmel og jord: kærlighed, penge, ærlighed og død til personlig udvikling suppleret med uddybende tillægsspørgsmål (kilde: bibliotelet). Ikke dumme spørgsmål men selvudforskende, tankespinds vækkende, samtale inspirerende spørgsmål.

Vi besluttede i søskende flok at gennemgå bogens spørgsmål med hinanden én ad gangen hver dag. Jeg har besluttet at dele den rejse med jer Med start fra i morgen. Vi har været i gang nogen tid - fordi livet ikke venter på at man har tid til at blogge, men det vil sikkert være fint at få genopfrisket nogle af dem.

Jeg håber meget i vil være med og bidrage med lidt egne tanker?

Udgivet torsdag d. 16. Juni 2016
1 kommentar og 1595 visninger

Tankespind

Kommentarer

JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 16 Juni 2016 23:46

Lidt komisk passer det med at vi (søskende) netop nu i eksamenstid und alles tager en pause fra spørgsmålene. Men så kan vi (på bloggen) jo lige nå at indhentr lidt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie