Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Random facts om en guldfisk - Random facts #2

Fandt denne hos min gode ven Michelle (En masse om mig , men den kommer vist oprindelig fra Lindag E (Random Facts). Det var vildt hyggelig læsning hos dem begge, så jeg tænkte, at hvis ingen bliver dødeligt fornæmet over det, ville jeg også besvare den - håber også i finder at min besvarelse også er hyggelig læsning

Navn: Janni

Kælenavn: Gulde! Obvioesly ^^"

Sang, som du sørger til når du er ked: Depends... "Altid frejdig når du går" gør mig altid i tudehumør, men den bliver jo også brugt til begravelser. Tror ikke jeg har nogen bestemt, bare en fra symfonisk metal genren (ofte Nightwish) eller min favoritsang på det tidspunkt... Var det nu, ville jeg nok sætte "Song of myself" fra Nightwish nyeste album, Imaginarium på.

Afhængig af: Sukker! Måske også internettet...

Hvad tror folk om dig? Det ved jeg ikke... måske at jeg ikke siger så meget - hvis de altså ikke kender mig...

Hvad får du oftest komplimenter for? Mine øjenvipper! De er mucho lange!

Hvad siger du for at imponere folk? At jeg går til karate? Måske... plejer ikke forsøge at imponere, jeg bryder mig ikke om det

Hvordan kan man imponere dig? Hmmm, den skal jeg lige tænke over...

Griner du nogle gange når du er alene? Hvis der er noget at grine højlydt af - men griner langt oftere indeni ^^"

Hvad står der i den sidste SMS du fik? "Tak" - klart og direkte til sagen, sådan er min farmor på SMS

Hvor bor du? I lejlighed med min kæreste Emil og min Fluff

Trives du der? Yup! Der er varme i stuen og snart badeværelse og alt muligt.

Ejer du et par converse? Nope, kun wonna bes, fordi jeg elsker gummisko, men ikke gider betale for sådan nogle brands.

Sprut, cider, vin eller øl? Cider, måske sprut efter situationen, men ikke vin og slet ikke øl! Eller kaffe for den sags skyld!

Bliver du nogensinde for fuld? Eh, ja. Jeg har det sådan lidt, at hvis jeg "skal" drikke, så "skal" der også drikkes! Ellers kan man lade være! Man ser ikke mig tage en enkelt genstand eller to til aftensmaden, så kan jeg lige så godt lade være! Så virker det ikke noget alligevel, og smager i øvrigt ikke så godt hvis jeg skal være ærlig. Sidder du nu og føler dig stødt over mit "forbrug" må jeg hellere forklare, at det sådan set bare betyder jeg kun indtager nogen form for alkohol få gange om året, og det må også tilføjes at jeg ikke bliver "for fuld" ofte... men det sker...

Hvilket mobilabonnement har du? Unotel! Og gider ikke flere M1 folk der mener jeg absolut skal skifte!!!

Er du allergisk overfor noget? Yup, allergisk over for husstøvmider og har haft tendens til kat, hund og kanin... jeg er dog blevet testet negativ over for kat siden. Så er der desuden alt det jeg ikke er testet for, men reagere på alligevel, som fx. sæbe der forsøger lugte af blomster, mange parfumer og visse blomster

Hvordan tager du telefonen? "Ja, goddag det er Janni Iversen..." Det går meget stærkter og tonen starter højt, dykker langsom dybt og går så lidt op igen til slut. Hvis der er mig der tager den, eller hvis jeg ringer op til offentlige, eller folk jeg ikke kender så godt... hver gang! Puh, jeg må have sagt der mange gange efterhånden.

Hvem ringede du til sidst? Mor

Antal timers søvn i nat: 5, not enough, I know

Sov du alene? Ja og nej... var ikke alene i sengen, men han sov længe før mig...

Plejer du at komme til tiden? Someregel

Hvornår har du det bedst? På mit særlige sted, med øret mod brystet ved hjertet hos min Emil ^^ Eller min far! :3

Hvornår blev du sidst fotograferet? Vil tro det var til Tenshinkan cup for lidt over 2 uger siden - jeg må prøve om jeg kan få billedet med her på bloggen. Det sker ikke så ofte jeg bliver fotograferet, somregel er det nemlig mig bag kameret jo...

Hvordan har du det lige nu? Det lysner på det! Det har været en hård uge so-far, og nogle hårde dage der i den grad har taget modet fra mig, men nu er det jo snart weekend

Hvilke(n) farve(r) er stærkest repræsenteret i dit klædeskab: Sort... Lilla og pink vil jeg tro. Men jeg har en regnbue af farver! Så det ville være nemmere at sige klare farver (bryder mig ikke om visne/døde farver, og er heller ikke så meget til pasteller).

Hvad synes du om dine fødder? Det er ikke min stolteste kropsdel - jeg har meget arrede fødder, måske fordi jeg har dårligt blodomløb eller noget. Hvis jeg får et sår eller et svid-mærke, får jeg helt sikkert også et ar! Så hvis det er koldt, har jeg lilla pletter overalt på fødderne...

Hvad savner du? Min farfar og min Tiger-mis... sådan lige for tiden

Havde du en god aften i går? Der var karate-kamptræning, så selvfølgelig! Og det var endda en god kamptræning, med opvarming med vores nye hockey stave, så det var skægt!

Favoritdrik om morgenen: MÆLK!

Barberer du ben? Har gjort det nogle gange, sådan mest for sjov, men er heldig at være født med lyse hår, og synes egentlig ikke det er et problem at en kvinde har det hår på benene hun er født med. Vi skulle jo helst ikke fryse! Det er jo noget andet med fx armhule-hår som udelukkende er der for at holde på den (grimme) kropslugt, vi alle så desperat forsøger at skjule i dag (læs: nutiden).

Hvornår plejer du at gå i seng? Klokken 12. For sent, I know, men det er blevet en vane...

Er du genert? Jah, hvis jeg selv skal sige det. Fx har jeg problemer med at finde en partner til gruppearbejde i klassen, fordi vi har fået mixet klasser, og dem jeg fungerede godt med går i den anden

Dyrker du sport? Jeg vil jo ikke selv kalde mig en sportsman, men kan heller ikke benægte jeg dyrker sport! 7,5 timers karate i ugen, det er da noget, ikke? Dels fordi jeg nyder det, får raset ud og får poleret min form, og også fordi jeg er med på kampholdet, og har det sjovt med det selvfølgelig.

Tror du på kærlighed ved første blik? Nope... Skulle opleve det for at tro de. Men jeg er så følelsesforladt, at jeg ikke engang ville opdage det, hvis det ramte mig i ansigtet, så nej.

Har du nogensinde kastet op offentligt? Ja, selvfølgelig! Da jeg var barn hed det nemlig, at hvis man var dårlig, så SKULLE man gå i skole, og hvis man fik det værre (læs: kaster op!) kan man tage hjem i løbet af dagen! Kan i hvert fald huske, da jeg brækkede mig ud over billedekunst lokalet... ikke noget kønt syn!

Hvad ville du gøre hvis du var dreng for en dag? Gå på toilet, tror jeg... bare for at se hvordan det føles at tisse gennem sådan en

Er du tilfreds med dit liv? Ja jeg er rimelig tilfreds, jeg har hvad jeg kunne ønske mig så på trods af nogle små problemer vi alle har så føler jeg mig godt tilfreds

Det ved jeg ikke... i guess... men jeg har helt sikkert for meget i gang lige nu til at jeg er klar til at dø! (Et spørgsmål jeg sommetider spørger mig selv, for at finde ud af hvordan jeg har det, hehe)

Er du forkælet? Det er jeg jo nok

Hvad skal du i morgen? I skole... lege med lego til film-projektet, og aflevere Fluffy på dyrehospitalet til kastration så han kan lærer at være mindre voldlig Måske... ^^"

Hvad er det værste du ved? Hensynsløse mennesker! De er roden til alt ondt!

Hvor mange penge snolder du væk på en uge? For mange! Mit sukker-misbrug variere meget, den ene dag en hel masse måske, og den næste måske intet. Der er ikke rigtigt noget mønster. Så det ville ikke give noget klart billede at sige pr. uge, men har på et tidspunkt (da det var på sit højste) talt det sammen til 600 på en måned! FOR MEGET!

Hvilken kendis synes du er et godt forbillede? Jeg finder ikke forbilleder i kendiser!! (Principsag!!!)

Hvad længes du efter? At få orden på min økonomi... og mine lektier, suk... Nej, vent, lige nu: weekend!

Hvilke hårprodukter bruger du? Shampoo og balsam, ofte også hår-lotion samt hårspray og gele til stævner, hvor det bare skal effektivt af vejen!

Hvad er det fineste du er blevet foræret? Hmm, det ved jeg ikke, jeg har så mange fine skatte jeg har fået af folk! Jeg elsker små gaver Men måske min ring som jeg fik af Emil i halvårs gave (som btw. ikke er en forlovelsesring, jeg tror ikke på forlovelser)

Er du vild med nogen lige nu? Min Emil

Du samler på: Neglelak... men mere fordi jeg bruger dem, og farverne er flotte. Alt i miniature er også noget jeg ekser over... Har også samlet på pokemon-kort og pokemon generel engang, og dalmainere.

Grønne eller røde æbler: Grønne...

Hvem ringer du til når du er vred/ked? Så ringer jeg ikke til nogen! Enten snakker jeg med Emil (stakkels ham, det er altid ham det går ud over ^^"), ellers min mor eller min far.

Kan du lide golf? Nah..

Hvornår stod du op i dag? 6.22, every minut counts!

Har du sovet i din egen seng i nat? Yup!

Har du strømper på nu? Yup!

Er det okay at græde? Det kommer jo an på hvorfor... Men går selv ind for en hurtig tudetur, hvis det hjælper. Man skal dog ikke gøre det for at få opmærksomhed. Først går man af vejen for folk, og så kan man græde! Så kan det ikke genere nogen

Hvornår græd du sidst? Af anden årsag end vind i øjenene? Tror det var under en smertefuld side-planke.. øvelse til karate

Hvad ville du gøre hvis du vandt en million? Det ved jeg ikke... finde nogle fede gaver til mine nærmeste, måske tage en bette ferie, men ellers nok fortsætte som før... bare uden så stærkt fokus på økonomi ^^"

Bruger du briller eller kontaktlinser? Briller, jeg kan god se uden, men får ondt i hovedet, og flakkende øjne. Sidst nævnte er nok årsag til at jeg ikke KAN fungere med kontaktlinser, desværre, det ville ellers have været rart med muligheden...

Synes du det er vigtigt at gå i mærkevaretøj? Nu har jeg jo qua min uddannelse lært, at alt er mærker. Men jeg vil ikke betale for brand-værdi, det kunne ikke rører mig mindre. Jeg betaler dog gerne for kvalitets-produkter - igen, produktet, ikke branded.

Hvornår står du op i weekenden? Meget forskelligt Sover dog gerne længe ^^

Er du piercet nogen steder? Ja, i ørerflippen. Mange regner jo ikke øreringe som en "rigtig" piercing (mig inklusiv), men det er det jo i grunden

Har du nogen tatoveringer? hvor? Nope, bryder mig ikke om at

Vil du giftes? Hmm... det ved jeg faktisk ikke rigtigt... måske...

Vil du have børn? Øh, det tror jeg da, men det vil alle vel på et eller andet punkt? Jeg har dog bestemt ikke travlt!

Solbader du ofte? Ikke rigtigt... Jeg har ikke tålmodighed til at ligge stille på et tæppe og bage om sommeren... og jeg har for stor respekt for mig selv, til at udsætte mig for cancer-gril aka solarier.

Er du god til at lave mad? Jeg hører sjældent klager, for jeg er god til at lave folks livret: Mad man ikke selv har lavet

Har du flyskræk? Ikke rigtigt, men må indrømme det gav et ubehageligt sug, dengang i flyet mod moskva, hvor der kom stærk turbolens og vores russiske pilot rablede et eller andet af på rivende russisk, og bagefter russisk-that-wants-to-be-english... fattede ikke en brik af hvad der foregik :[

Hvor smidig er du? Pænt smidig, men træner jo også meget i det (karate, hint hint)

Er du musikalsk? Yup, I've got rythm

Hvad drikker du når du er tørstig? Vand

Hvad er din favorit-is? Depends... hvis jeg er tørstig, sodavands-is, ellers en combo af pistache og chokolade

Tror du på liv efter døden? Nej... det tror jeg ikke jeg tror, men jeg er ikke færdig med at udforske den del endnu...

Kan du lide sushi? Yup

Hvad spiser du helst når du ser film? Hvad som helst med sukker i

Bor dine forældre sammen? Nope

Har du tandlægeskræk? Nah... ikke før jeg ligger i stolen og hun løfter boret eller den der slange der skal suge ens spyt væk, så doper mig krop mig godt nok big time! Men tandbedøvelsen fungere heller ikke, så jeg mener det er forsvareligt ikke at synes det er det hyggeligst man kan give sig til, sådan at blive tortureret i sådan en stol

Er du et morgen- eller aftenmenneske? Det ved jeg ikke... da jeg var lille kunne jeg ikke sove til længere end kl. 6, fordi jeg absolut skulle op og se tegnefilm. Nu vil jeg gerne kunne sove liidt længere, men føler mig alligevel mere frisk om aftenen...

Hvad farve er dine øjne? Gønne-blå med brune stænk

Har du nogensinde grædt dig i søvn? Nej.. hvis jeg græder, tænker jeg, og hvis jeg tænker, kan jeg ikke sjove...

Hvor ofte motionerer du? Går 3-5 km hjem fra skole hver dag, alt efter om jeg tager bussen fra skolen til stationen. eller ej. Men minimum 3, da der ikke går busser fra station og hjem i den anden ende. Dertil de 4 træninger med karate, mandag, tirsdag, onsdag og lørdag, og jeg plejede også tage en løbetur fredag, men det er på pause lige for tiden (dårligt vejr + dovenskab). Såh...

Noget du har gjort siden du var lille og stadig gør? Går i koma når jeg ser dyreprogrammer... jeg zoner fuldstændigt ud! Jeg elsker simpelthen deres beroligende stemmer...
Udgivet torsdag d. 15. November 2012
1 kommentar og 2949 visninger

Tag RandomFacts

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 15 November 2012 12:32

Jeg har også selv lavet den, den er lidt sjov synes jeg

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie