Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Re Establish Links

Dette indlæg er ikke beregnet på hyggelæsning, men er snarere en "resourse" samling jeg synes jeg ville dele Disse er programmer, apps og lignende jeg bruger meget, og ofte installere hvis jeg kommer til en ny computer - eller ville installere, hvis min computer blev formatteret. Så dels: nu ved jeg, hvor jeg skal finde dem, og måske finder i også noget i kan bruge til noget

Programmer


Color Cop
Notepad++
XAMPP
FileZilla
Dropbox (Cloud)
Microsoft Skydrive (Cloud)

Geninstaller efter behov
Switch
Prism
Capture
uMark - Photo Watermark Software
iTunes
Spotify
Fixes


Oceanis Change Background Windows 7
Start8 - windows 8 menu
Chrome Udvidelser


Geninstaller efter behov
Turn Off The Lights
Mobile - Android


Genindstaller efter behov
SMS to Text
StopWatch & Timer

Spil
Jewels
Plumber

Udgivet lørdag d. 13. December 2014
2597 visninger

Links

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie