Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Rejsekortet virker ikke i dag

Bum. Hvis i som jeg i dag bliver mødt af en fejlmeddelelse når i tjekker ind for turen med rejsekort, så fortvivl ikke. Jeg oplevede det i morges, og troede bestemt det måtte være mit kort den var gal med, og var allerede lidt ærgerlig over at skulle betale en dyr billet. Men det flinke personale i kiosken lykkedes med at tjekke kortet ind, og kontrolløren i toget togføreren (sådan en er fast inventar på mit morgentog) kunne oplyse mig, at det er "det hele" den er galt med. Alle standerne, altså.

Han tjekkede mig ind/ud på kontrol apperatet et par gange - ja vi blev lidt forvirrede af hvor jeg skulle hen, hvorvidt jeg har sagt eller han har hørt Aulum, så er det altså Bording jeg skal til. Med et skift på Herning station, hvor jeg skal forsøge tjekke ind. Under alle omstændigheder har han dog lavet og godkendt en kontrol af mig der, og jeg skal også bare sige det til personalet i Arriva toget, for de har fået samme besked om fejlene. Selvom jeg godt tvivler på det bliver nødvendigt, da der sjælden er togfører med dét tog.

Og så bliver det spændende om der kan tjekkes ud i Bording. Uanset hvad, er jeg dog overbevist om at det nok skal gå, for indtil nu har jeg oplevet en positiv og professionel løsning på et ellers lidt irriterende problem med pendling - og det hører man ellers ikke så tit fra mig

Beklager, der opstod en fejl ved check ind. Husk dit rejsekort
Ugyldigt kort, brug et andet rejsekort

Udgivet fredag d. 14. Februar 2014
3056 visninger

Rejsekort Pendlerliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie