Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Reklamer nej tak.. men ja tak

700.000 husstande siger nej til reklamer - avisen.dk


Jah... "Antallet af danskere, som ikke gider have glittede kataloger og reklameblade tilsendt derhjemme, stiger." - skriver de, og det var i øvrigt også i nyhederne på DR Update i morges. Så der er ikke så meget at rafle om der. Årsagen er jeg dog ikke enig med dem i, for hvor Post Danmark tilsyneladende mener det er dovenskab... eller, som de forklare det, at det er blevet nemmere at tilmelde sig "Reklamer Nej Tak".

I min verden er det ikke nok at det er lettere at takke "nej tak", man skal jo også have lysten til det. Og jeg vil gerne modtage reklamer og relevante tilbud... relevante, altså! Men man kan ikke kun sige "nej tak til nogle reklamer" eller måske mere rigtigt, ja tak til kun nogle bestemte. Det er enten eller! Og selvom jeg gerne vil have annoncerne, er jeg dog også træt af at få (den meget lille) postkasse stoppet til med regnskovens rester hver dag! Og så er det jo skønt, at så herligt nemt at finde reklamerne i digital form! Der er det også lettere ikke at åbne reklamer for forretninger man ikke har/ikke bruger.

Når vi takker nej tak, bliver det for at spare pladsen i postkassen og skraldespanden, men samtidig være i stand til at finde reklamerne digitalt - hvis vi har lyst

Dertil er jo også så moderne at gå grønt og spare på vores dyrebare bestand af træer! Så, reklamer, ja tak, men ikke på papir! Og regnskov, ja tak, men helst i levende tilstand! At det er ren dovenskab tror jeg altså ikke på..
Udgivet tirsdag d. 04. September 2012
1 kommentar og 1487 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 04 September 2012 10:52

Det virker heller ikke mere med selv at smide skilte op da reklamer idag ikke er adresseløse. Så hvis man ikke ønsker dem så er man idag nødt til at tilmelde sig.
Ligesom at skiltene idag er årsbaseret sådan at man heller ikke "bare" kan bruge forrig bebors nej tak skilt som de har glemt at fjerne.

Så tror der er mange grunde til det, og at det er blevet lettere tvivler jeg meget på er en af de øverste.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie