Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Restløs kat pga. tab af mælketænder eller kastration?

For ærligt talt, han er forfærdelig! Fluffy altså, vores "lille" norske skovkattekilling, hvis nogen derude skulle være nye. Og han driver mig til vanvid lige i tiden! Han er enormt krævende, men vil ikke rigtigt noget alligevel! Hvis det så bare var for at få opmærksomhed... men det er det ikke! For når han får den, så sidder han bare og stirre... Han render op og ned af bordene (særligt køkkenbordet og stuebordet, hvor han ved han ikke må gå - eller måske NETOP fordi han ved det.

Og der er ikke rigtigt noget der virker. Han bliver ikke rolig efter at have gået en tur, eller efter at jeg har gået rundt med ham den halve dag på ryggen (for selskab, det kunne jo være det var det han savnede). Og han gider ikke noget af sit legetøj, medmindre det er en særlig pind, som han har ødelagt og som skal skrabes hen ad jorden. Det er den eneste der interessere ham, og selv ikke efter at have jagtet ham rundt i stuen (eller rettere omvendt!)

Nogen der har oplevet noget lignende? Måske endda har en forklaring? Fejler han mon noget? For jeg har snart ikke flere steder han ved uheld i sin restløshed ikke har flået op Det har ikke været sådan længere end... well, siden han blev kasteret.. kan det mon være det? Eller fordi han er ved at tabe sine killinge-tænder måske? Jeg er et stort spørgsmålstegn...
Udgivet torsdag d. 29. November 2012
2 kommentarer og 2388 visninger

Fluffy Cats

Kommentarer

AGravatar Anna-sofie 29 November 2012 19:31

Min veninde har en Maincoon. Den fløj rundt i gardinerne. En dag hun ikke kunne finde hende kom hun til at kigge op og helt oppe i gardinerne hang den og svingede rundt. Den er/var meget optaget af fugle uden for, lejetøj siger den ikke så meget.

Jeg tror det er fordi den er killing de elsker at lave unoder hele tiden... Selv min på 10 laver unoder og høre efter vil han heller ikke. :-)

GGravatar Gulde 30 November 2012 10:32

Jah, det er nok det... Jeg ringede til dyrlægen i dag, og hun mente heller ikke der var noget galt. Han er bare blevet teenage-mis i trodsalderen

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie