Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Resuming an old hobby

Jeg har genoptaget en gammel hobby her, mens jeg er på farten. Eller, faktisk begyndte jeg så småt i december - men holdt en lille pause igen, da jeg lige skal have fundet ud af hvordan jeg undgår at lave for mange spændinger i nakken i min koncentration, hehe. Det er faktisk hyggeligt, og jeg vil gerne have lavet en god stak af det jeg er igang med Det er små korte projekter, så det passer mig super!

Udgivet søndag d. 17. Januar 2016
1 kommentar og 1496 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 20 Januar 2016 23:13

Er da spændt på at se hvad du er igang med at hækle..
Det er super hyggeligt at hækle men man skal sidde rigtigt og passe på sit håndled.

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie