Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Review: Garner Respons maske avocado oil & Shea butter

For nogen tid siden, et godt stykke tid siden faktisk, lod jeg mig friste af nogle af Garnier's produkter fra deres Respons serie i varianten Avocado Oil & Shea Butter. Det begyndte med shampoo og balsam, som jeg fandt billigt på tilbud i Netto, men blev efterfølgende fuldt op af denne hårmaske, da den var på tilbud i Bilka, fordi den var oplagt at prøve sammen med de andre produkter.

Review: Garner Respons shampoo avocado oil & Shea butter


Basis


 • 300 ml.
 • 12 måneders shelflife.
 • Indeholder alkohol, silikone, parfume, farvestoffer og parabener

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle vente af en hårmaske, men håbede at det ville være noget i retningen af den hårkur jeg har fået et par gange hos frisøren. Jeg elskede følelsen af hvor lækkert og gennemfugtet mit hår føltes derefter - specielt kombineret med den nylige meget lige klipning af mit hår, der få enderne til at føles helt friske og fyldige Jeg ved ikke om effekten er helt tilsvarende, men det er godt nok tæt på. Man kan straks føle at produktet er tykt og fed, når man tager det op af krukken - det giver klart intryk af at være godt. Det føles også godt i håret, og skal modsat balsammen have tid til at sidde og trække ind i håret. Det føles også fedt og godt i håret, og den fede men ikke fedtede følelse kan også mærkes i det vand der bruges til at skylle produktet ud med bagefter. Og håret føles bestemt også straks lækkert efter badet. Så umiddelbart er jeg meget begejstret for produktet.

Review: Garner Respons shampoo avocado oil & Shea butter


Men.. desværre er jeg bange for at det kun er kortsigtede forbedringer, særligt efter at have læst at ingredienserne inkludere silikone (Amodimethicone)... der ifølge Astma-allergi Danmark skulle fungere blødgørende... men ifølge Rose Colour Shades og Wiki How gør det ved at ligge sig som et lag uden om hårstråene, der giver følelsen af smooth, men også forhindre produkter i at trænge ind, og i længden giver et build up der gør håret tungt... Suk, jeg ved ikke helt hvad jeg skal regne med ^^" Desuden indeholder produktet også parabener og andre potentielt uønskede ting-sager. Jeg er åbenbart blevet besat af den slags tanker - det er som om de har sneget sig ind mens jeg mindst ventede det.

Fordele


 • Håret føles øjeblikkeligt blødere
 • Produktet føles lækkert og dufter lige så lækkert
 • Tilgængelig pris, særligt på tilbud
 • Kommer i interessant skruelågs bøtte

Ulemper


 • Indeholder silikone, alkohol, parabener og farvestof
 • ... Hvilket også betyder at den er goToob inkompetibel
 • Potentielt problem ved brug i længere tid?
 • Effekten er potentielt en illusion?
 • Kommer i en bøtte med skruelåg, hvilket betyder at man skal bruge en spatel til at skovle produktet ud, eller bruge fingrene og potentielt forkorte livstiden på det resterende produkt...

Alt i alt har jeg blandede følelser - for produktet virker, men på hvilken måde, ved jeg ikke. Jeg er tilbøjelig til at tro at jeg godt kunne finde på at købe produktet igen... selvom jeg på samme tid ikke har lyst med den viden jeg nu har Prisen og effekten er super, men ingredienserne?

Review: Garner Respons shampoo avocado oil & Shea butter


Fra Flasken læses
Garner Respons maske avocado oil & Shea butter. Giver næring og blødhed. Meget tørt hår.

Næring og blødhed til meget tørt hår: Garnier Pespons maske indeholder avokadoolie, som er kendt for sinde blødgørende egenskaber, og sheasmør, som er kendt for sine nærende egenskaber. Den bløde, lette og cremede konsistens smelter umiddelbart ind dit i hår. Lad virke 3 minutter efter hårvask. Skyl herefter ud. Skyl straks ved kontakt med øjenne

Ingredients: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chiloride, Glycerin, Cetyl Esters, Amodimethicone, CI 19140 / Yellow 5, CI 15985 / Yellow 6, Triceceth-6, Chlorhexidine Dihydrochloride, Isopropyl Alcohol, Persea gratissima oil / avocado oil, methylparaben, Buturospermum parkii butter / Shea butter, Cetrimonium chloride, Hexyl Cinnama, Parfum / Fragrance. Fil C39916/2


Udgivet torsdag d. 11. December 2014
3607 visninger

Review

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie