Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Review: Garnier Respons Balsam avocado oil & Shea butter

For nogen tid siden, et godt stykke tid siden faktisk, lod jeg mig friste af nogle af Garnier's produkter fra deres Respons serie i varianten Avocado Oil & Shea Butter. Det begyndte med shampoo og denne balsam, som jeg fandt billigt på tilbud i Netto, men blev efterfølgende fuldt op af hårmasken fordi den var oplagt at prøve sammen med de andre produkter.

Review: Garner Respons shampoo avocado oil & Shea butter


Basis


 • 200 ml
 • Koster xxx kr. 10 kr på tilbud i Netto
 • Fås i Matas, Bilka og mange andre supermarkeder
 • Indeholder alkohol, parfume og farvestof
 • Indeholder ikke parbener
 • Holdbarhed: 12 måneder

Den føles godt og lugter fint. Jeg er ellers stadig mistænksom ifht. Garnier's hårprodukter, da min første oplevelse med mærket, var en stærkt parfumeret shampoo og balsam der ikke fungerede med min allergiske næse. Duften her var dog behagelig, blød og ikke så larmende.

Dertil har mine oplevelser med produktet været positive. Det føles som et lækkert og godt produkt, ikke fra den dyre ende, men heller ikke i den helt billige afdeling. Jeg må dog indrømme at jeg efterfølgende blev noget overrasket, da jeg den anden dag undersøgte ingredienslisten, for at vurdere om den kunne være i mine nye goToob beholdere. Det kan det ikke, der er flere ingredienser der ifølge goToob ville reagere med silikonen. Fx alkohol, isopropyl akohol, der så vidt jeg har hørt er kendt for at være meget udtørrende? I en balsam? Why? Dertil også cetearyl alcohol som dog er en "fatty alkohol" der bruges som fugtbevarende emulgator, stabilisator og opløsningsmiddel. Hvorvidt goToob har et problem med den del, har jeg ikke kunne finde ud af.

Jeg havde til gengæld godt på fornemmeren at den var stærkt parfumeret og indeholder en del farvestof, men det er stadig spøjst på den ufede måde, at blive mindet om det Hvad det har af effekt på huden og håret skal jeg ikke kunne sige, men min næse har som nævnt ikke oplevet problemer. Jeg bruger hovedsagelig balsam for at gøre håret nemt at rede ud (selvom mit hår er det i forvejen) - det kan også være det tager toppen af statisk elektricitet, men det fjerne det helt sikkert ikke helt.

Fordele


 • Behagelig duft
 • Føles lækker og efterlader håret blødt og rart, dog i mindre grad end masken
 • Fri for parabener (og silikone så vidt jeg umiddelbart kan se)

Ulemper


 • Indeholder alkohol, farvestof og parfume
 • Ikke kompatibel med goToob

Alt i alt har jeg nu en konflikt med mig selv om hvad jeg synes om produktet. I teorien har den jo fungeret fint for mig, og jeg tænker det stadig som et lækkert produkt, men det irritere mig at den ikke fungere sammen med silikone-beholderen (hvilket bestemt også bør ses som en fejlkilde, jeg vedkender at være farvet af dét produkt i skrivende stund, vi er nemlig stadig i honney-moon-fase )... og under mig også stadig, hvad alkoholen (isopropyl) laver der? Jeg er heller ikke længere videre begejstret for parfumeringen og farvarvestofferne, sidstnævnte burde i hvert fald sagtens kunne undværes. På den anden side er den parabefri, hvilket jo er en god ting Jeg kunne måske godt finde på at købe produktet igen når den bliver helt tom (den er der næsten), men tror dog snarere jeg vil forsøge at finde et andet produkt der fungere bedre med min flaske. Jep, jeg er forfærdelig

Review: Garner Respons shampoo avocado oil & Shea butter


På flasken læses
Garner Respons Balsam avocado oil & Shea butter. Giver næring og blødhed. Tørt og skadet hår. Uden parabener.

Garnier responsbalsam med avokadoolie og sheasmør giver næring og blødhed til tørt og skadet hår. Formlen indeholder avokadoolie, som er kendt for sinde blødgørende egenskaber, og sheasmør, som er kendt for sine nærende egenskaber. Den cremede konsistens smelter umiddelbart ind i håret uden at tynge det ned. Uden parabener og silikone.

Resultat: Dit hår næres intenst og bliver utroligt blødt og let at rede ud. Det bliver strålende glansfuldt og fuldt af vitalitet.
Anvendelse: Fordel balsam i hele håret og godt ud i spidserne, efter håret er vasket. Lad virke kort, og skyl håret grundigt. Skyl straks ved kontakt med øjnene.

Ingredients: Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis Oil / Palm oil - Behentrimonium Chiloride, CI 15985 / Yellow 6, CI 19140 / Yellow 5, Stearamidopropyl dimethylamine, Chilorhexidine dihydrochoride, Isopropyl Alcohol, Persea gratissima oil / avocado oil, citric acid, butrospermum parkii butter / Shea butter, hexyl cinnamal, glycerin, parfum / fragrance, (FIL c161611/2)

Udgivet torsdag d. 11. December 2014
5335 visninger

Review

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie