Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Review: Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance

Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance

Jeg må hellere starte med at advare om, at mine erfaringer med dette produkt generelt ikke har været særligt gode. Trods produktets påstand om at holde i op mod dobbelt så lang tid, som barbering, oplevede jeg ikke selv, at effekten varede mere end godt en uge, hvilket virkelig er generende når de (som i vil se) anbefaler, at man ikke bruger deo eller parfume i et helt døgn efter behandlingen. Hvad jeg også erfarede var: følg deres anbefalinger!

Påstanden lyder som følgende:
Få flot og glat hud i dobbelt så lang tid som ved barbering, hvis du bruger Veet hårfjernings creme. I modsætning til barbering, der somme tider udtørrer din sarte hud, indeholder Veets NYE formel Hydro'RestoTM-ingredienser, som kan bidrage til at genopbygge hudens fugtigheds nivaue* Veets NYE formel er designet til at virke tæt på hårets rod. Derfor kan det tage væsentlig lænere tid for håret at vokse ud, og din hud forbliver glattere endnu længere! Beriget med Shea Butter og Lily.


Som nævnt, oplevede jeg altså ikke denne forlængede virkningsperiode, men jeg må dog indrømme, at produktet ganske vist give en blød og fugtet fornemmelse efter brug - hvis man altså ser bort fra irritation og gener. Med den mængde der bruges (i hvert fald i mit forsøge), vil jeg sige, at der ca. er til 2 gange i sådan en tube til omkring 100 kr.

Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance tube og produkt
Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance indhold: Emballage, Spatel (og indlægsseddel)

I brug skulle produktet ellers være let nok at bruge, man påfører bare cremen og lader den side i 3-6 minutter alt efter hvornår hårene begynder at give slip. Man tager tid med et ur, og tester et lille stykke, når de første tre minutter er gået, og fortsætter så til det virker. Hurtigt og nemt... skulle man da tro. Men! For det første skal produktet bruges på ren/tør hud. Den kommer man dog let over, ved at gøre det i badet (efter man er tørret). Man skal dog huske, at produktet kun må side et bestemt tidsrum, hvilket afgrænser hvor store områder, der kan tages af gangen.

Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance i brug

Dertil skal huden efterfølgende skylles grundigt (og tøres igen, selvfølgelig) før man kan gå videre. For mit vedkommende, med første gangs forsøg og så videre, kom det derfor til at tage ligegodt 3 kvarter for selve behandlingen (badet før er ikke medregnet). Altså i virkeligheden en langvarig og besværlig proces, som vel at mærke skal gentages noget nær hver uge... så langt rækker min tålmodighed vist desværre ikke.

Min. 3 min l Max. 6 min.
3 trin til smuk silkeblød hud

1. Læs vigtig information og hele brugsanvisninge inden brug. Påfør cremen direkte på huden med spatelen i et jævnt lag, så alt hår er dækket.
2. Lad creamen sidde på huden i 3 minutter. Ta tid med ur. Brug så forsigtigt den øverste del af spatelen til at teste et lille område. Hvis hårene let kan fjernes, kan du fjerne resten af cremen med spatelen. Lad cremen sidde på lidt længere tid, hvis det er nødvendigt, MEN IKKE MERE END 6 MINUTTER totalt.
3. SKYL HUDEN grudigt med vand efter behandlingen, og tør godt.


En anden ting der generede mig, at at pakken, som det ses, er dækket af en massiv mængde information (Vigtig information + Brugsanvisning), som er gentaget på 4 forskellige sprog (DA, NO, S, FIN).

Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance med massiv information på emballage og inpakning

Samme information er gengivet næsten nøjagtigt ens på både tuben og indlægs-sædlen, som de på trods af dette, stadig anbefaler brugeren at gemme. Det HELE altså. Det synes jeg måske er lidt overkill. De kunne have nøjes med at gengive det hele på indlægssedlen, og så bede folk gemme den, sammen med tuben (ligesom med alt andet medicin) og evt. citeret lidt fra det på indpakningen.

Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance indpakningen
Veet Dry Skin Hair Removal Cream - Shea Butter & Lily Fragrance følgeseddel

At se al den småt-skrevne tekst over det hele, virker ret overvældende, og det er der jo ingen grund til, når informationen er stort set den samme over det hele.
Da jeg prøvede at stykke det hele sammen til jer, viste det sig, at der kun er få ord og nogle anderledes vendinger og sætnings stillinger til forskel for de 3 versioner. Desuden var det ikke muligt, noget sted på hverken emballage, indpakning eller indlægsseddel, at finde en holdbarheds rate eller udløbsdato. Why!?

Vigtig information


Opbevar emballagen og folderen i pakken for at følge vigtig information og brugsvejledning.
Læs og følg brugsvejledningen før brug.
Den samlede behandingstid må ikke overstige 6 MINUTTER.

Udviklet til brug på ben, armhule, bikinilinje - men bør ikke bruges i ansigt, hoved, bryst, omkring anus og kønsdele eller andre steder på kroppen.
Bør ikke bruges på ar, modermærker, så, rifter, irriteret og solskoldet hud, på hud hvor der er fjernet hår inden for de sindste 72 timer, eller på hud, som tidligere har reageret negativt på hårfjerningsprodukter.
Spørg altid din læge til råds inden brug, hvis du tager medicin, der kan påvirke huden, eller lider af en hudsygdom.

Test din huds reaktion hver gang inden brug, ved at påføre creamen efter anvisningerne på et lille område, hvor den skal behandles. Hvis der ikke er nogen negativ reaktion efter 24 TIMER, kan du begynde at bruge produktet.
Hvis du oplever svien/kløe, brænden eller prikken under brug, skal du straks fjerne produktet og skylle grundigt med vand. Søg læge, hvis ubehaget fortsætter.


Vi anbefaler at vente 24 timer efter brug med at solbade, svømme og bruge deodorant (anti-perispirante) og parfumerede produkter.
Vent altid 72 timer mellem behandlinger.

OPBEVARES UTILGÆNGELIG FOR BØRN. Ved indtagelse kontaktes lægen med det samme, og emballagen fremvises. Undgå kontakt med øjnene. Kommer produktet i kontakt med øjnene, skylles straks grundigt med rigelig mængde vand, og læge kontaktes.

Indeholder alkali og thioglycolat (salt af thilykolsyre).

Ingredienser: Awua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cerearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Glycerin, Sorbitol, Potassium Hydroxida, Magnesium Trisilicate, Prafum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii, Sodium Gluconate, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Hydrated Silica, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isometyhl Ionone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891, CI 77289

For mere information besøg www.veet.dk


Sidst men ikke mindst, må jeg gentage: Følg deres anbefalinger! Når de skriver, at det ikke må bruges på arret, såret, irriteret hud (m.m.) så mener de det! Jeg vidste fx. ikke, før behandlingen, at jeg åbenbart har strækmærker (ar) i armhulen. Det ved jeg nu bagefter. Jeg var nemlig nød til (som de også anbefaler) at standse behandlingen, fordi det begyndte at svie og brænde helt vildt. Det var meget ubehageligt. Og på trods af, at de ikke anbefaler at man gentager behandlingen på hud, som før har reageret negativt, skulle jeg jo lige forsøge igen nu - dog kun på et lille prøveområde ganske vist, mere hud uden sår, ar eller irritationer, kan jeg ikke længere finde på min krop, takket være Fluffy katten. Og jeg oplevede endnu engang ubehag med svien og kløen. Så det er nok ganske enkelt bare ikke et produkt der fungere for mig.

Har i prøvet det? Og fungerede det i så fald for jer?
Udgivet tirsdag d. 11. December 2012
4 kommentarer og 5840 visninger

Review Beauty Body Veet

Kommentarer

CGravatar Cathrine 11 December 2012 16:08

Jeg prøvede det for nogle år siden og det virkede rent ud sagt af lort til Så kan bestemt ikke anbefales!

SGravatar Sandra 11 December 2012 22:33

Jeg har også prøvet det, og jeg tror seriøst ikke der røg et eneste hår inden for de 6 minutter, til gengæld endte jeg med et afbleget område på min hud. Så det lort rør jeg aldrig igen. Så hellere barbere ben 117 gange i løbet af måneden..
Min mor elsker det til gengæld, og bruger ikke andet, og hun påstår det virker perfekt - hvilket var grunden til at jeg selvfølgelig skulle prøve det.

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 December 2012 23:04

Jeg har ikke prøvet lige den der, men har prøvet sådan nogle strips til ansigtet... og det endte med at jeg var helt hudløs på det område jeg havde prøvet det på... Så ikke noget jeg tør kaste mig ud i igen..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie