Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Rewind, retrospect eller ??

HJÆLP! Hvad synes I?

Lig en stemme og også meget gerne en kommentar, hvis i har andre forslag, eller gode argumenter

customer surveys


Jeg er nemlig i tvivl, og kunne godt bruge lidt hjælp. I lang tid har jeg jo ikke fået vlogget... eller, det har jeg så faktisk, men det er ikke kommet på nettet, fordi der aldrig har været en "hel vlog".. så det kunne et eller andet sted være fedt, at lave en slags "se tilbage" vlogs, med nogle af de små vlog-stykker og forskellige optagelser jeg laver i løbet af en måned.

Så er problemer bare, hvad skal jeg kalde det? Min første tanke var Vlogs in Rewind, men det er måske lige så meget fordi jeg er blevet lidt inspireret af Kalel fra Wonderland Wardrobe. Hun er så ikke den eneste der laver den slags vlogs, Bubz laver fx alle hendes på samme vis, de hedder bare ikke noget specielt andet en vlogs, fordi det er sådan hun laver dem. Men jeg har jo stadig ind imellem de der "rigtige", "fulddags"-vlogs, så jeg kunne godt bruge et navn til det andet...

Jeg har også overvejet navne som "Retrospect", det er nok den jeg har overvejet mest udover Rewind, og en del forskellige varianter også, fx:

• Retrospect Vlog (som alternativ til Rewind Vlog)
• Vlog(s) in Retrospect
• Gulde's Vlog(s) in Retrospect
• Retrospect Vlogging

Jeg ved dog heller ikke om jeg snarere skulle navngive dem på dansk, selvom jeg hælder mere til det engelske.
Udgivet mandag d. 22. April 2013
1 kommentar og 3121 visninger

Tech Siden Vlog Bagom

Kommentarer

CGravatar Cathrine 23 April 2013 11:38

Svar på blog:
Ja gulde, men du er heller ikke sådan en som bliver sur! Jeg kan også rigtig godt lide at læse dine indlæg med dine holdninger og meninger, også fordi vi tit er enige syntes jeg!
Der vil self. være blevet aftalt en dato med dem som har det mindste tid at gøre med, for det er jo federe at vi allesammen kan komme og mødes!
Hehe, så er vi to, jeg har heller ikke sååå meget plads, men 5-10 stykker skulle der nok godt kunne være her!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie