Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ridder, tyv, Lord, Lady eller snigmorder

... Jeg kan ikke helt beslutte mig for hvad hun er. Jeg tegnede hende hertil aften, mens vi sad og så "A knights tale", mig og min stakkels Emil, der er lige ved at "dø" af mande-influenza og alt muligt. Samtidig er jeg igang med Lian Hearns historie "Nattergalen". Begge dele har nok præget mig, så selvom jeg har fundet frem til at hun hedder Erica, og er en hård lille dame, så kan jeg stadig ikke regne ud hvad hun er. Om hun er ridder eller væbner, eller måske en Lord/Lady, Som i "Nattergalens sang". Eller måske en snigmorder? Emil synes godt nok at hun , nok at hun' er en tyv, og det gør hun måske også nok. Hvad synes i?

I øvrigt så hep på mig i morgen, for der skal jeg til stævne, og jeg er virkelig nervøs for om Emil skulle have smittet mig med sygdoms halløj. Så jeg må nok hellere få hvilet alt det jeg kan. Så... Godnat herfra, hehe

Udgivet lørdag d. 28. September 2013
1 kommentar og 3637 visninger

Hverdagsliv Tegning

Kommentarer

IGravatar Ilhja 28 September 2013 20:45

jeg tænker på sådan lidt en con artisk, jeg ved ikke hvad det hedder. Sådan en som snyder folk for deres penge ved smarte tricks og charme

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie