Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Rigtige mænd... har halvt så mange sko som sin kæreste...

Eller partner... Det erklærede Emil i dag, da jeg, efter han havde bekendtgjort at hans gamle arbejdssko skulle smides ud, drillende beklagede mig over, at jeg næsten var nået ned til ikke at have dobbelt så mange sko som ham. "Det må du ikke!!!" udbrød han forskrækket, og kom så med førnævnte udtalelse:
Rigtige mænd... har ikke flere end halvt så mange sko som sin kæreste...


Sko, sko, sko

Hvad mener I? Hehe. Btw, har jeg stadig nok sko til at min kære skat er en "rigtig mand"

Today, Emil told me his pair of old workshoes where to be trashed. I replyed him teasingly that I was so close to not having double as many shoes as him, and he exclaimed shocked a: no. "Real men dosn't have more shoes than half of the amount of his girlfriend" he explained. What do you mean?
Udgivet fredag d. 25. Oktober 2013
4 kommentarer og 2985 visninger

RealMen Quote English

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 Oktober 2013 23:44

Faktisk har min kæreste flere sko end mig. Han er helt syg med de der DC Sneakers og tror han er oppe over 10 par.. Jeg har ikke ret mange sko, desværre.. og jeg har også lige været ned til at smide nogen ud da de bare var alt alt for slidt.. Og penge til nye har jeg ikke så mange af pt.. kæmper for at komme af med den sidste gæld jeg har i banken og først efter det kan der være plads til nogle nye.. det er så først om ca 9 måneder.

SGravatar Simone 26 Oktober 2013 13:35

Jeg syntes du med god samvittighed, skal udnytte denne mulighed til at købe endnu flere sko !!!

IGravatar Ilhja 28 Oktober 2013 15:00

Hvis det er jeres samlet sko er det ikke så slemt.

GGravatar Gulde 20 November 2013 09:40

Jeanette: Jeg tror stillingen står 17/8 nu, efter både han og jeg har smidt et lig af et par gamle arbejdssko ud.

Simone: Hah, godt tip/undskyldning, det vil jeg bruge næste gang jeg støder på et par jeg "har brug for"

Ilhja: Arh det her er hovedsageligt vores hverdagssko og løbesko, dem her. Sandaler, klipklapper, pæne sko, støvler, vinterfodtøj og træningssko* er med, er der noget flere, men de er i overtøjsskabet bag kameraet samt i en skuffe/beadruller under sengen ^^ Vi har ca. dobbelt så mange. Men da jeg gik på efterskole havde jeg 3 gange så mange som på billedet bare i mine egne sko ^^"

* Emil har et par specielt til karate, fordi gulvet i den store sal er meget koldt, når er træneren og ikke selv løber rundt og arbejder

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie