Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Risk på højt plan! (eller slap line..)

Såh.. Vi er taget hjem til nogle fælles bekendte (Emils bedste ven, Stefan, og hans kæreste Anne), og de kom med den geniale idé at spille Risk... Har ikke prøvet det før, men øj, det er skægt i rette selskab, og min wonna-be Starwars hær af storm-troppers, med hovedsæde i GRØNLAND er ikke blevet udryddet så hurtigt som ventet! Jeg venter snart en kommende Dødsstjerne (kanon = 10 mand), skal vi nok holde stand. Spillet er ren galskab og kan kun anbefales!

Her er verden...
Risk verdenskortet


Og mit Amerika (eller næsten)
Og mit Amerika (næsten) <3


Og mit elskede Grønland!!!! <3
Og mit elskede Grønland!!!! <3


Og med lidt af det her, kan det kun gå galt :3 Recordelig Mango-Rasberry (som btw er pink! Bonus!)
Recordelig Mango-Rasberry (som btw er pink! Bonus!)

Udgivet søndag d. 30. September 2012
1717 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie