Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Rod-vs-Janni: Hjemmeside idéer og noter

1-0 til Janni! Min hjemmeside note/idémappe er nu sorteret og ordnet med plastlommer til det meste, indelt i 5 sektioner:

* Designidéer
* Indholdsidéer/Sitemaps
* Layout idéer (i forhold til indhold)
* System idéer/noter
* Indholds idéer - grafik, blogindlæg m.m.

Her er et par shots fra mappen...
Hvordan opbevare i jeres blog/hjemmeside iddéer og noter?

Udgivet onsdag d. 16. Januar 2013
2 kommentarer og 2268 visninger

Organization Mozaik

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 Januar 2013 18:20

Jeg plejer ikke at gemme mine ting efter jeg har lavet skitserne. Men efter jeg nu laver skitser på min ipad så har jeg en mappe deri hvor det hele lægger gemt samt at jeg laver dokumenter i evernote hvor alt min tekst omkring siden er gemt

GGravatar Gulde 16 Januar 2013 22:48

Her er også for det meste tale om ideer jeg ikke har fået igennem. Jeg skriver dem bare ned (eller tegner) så snart jeg får dem, men det sker rigtigt tit at jeg ikke får det lavet sådan rigtigt. Men så har jeg jo et lager af projekter og designs jeg kan begynde på, eller lade mig inspirere fra - ja, endda stjæle fra

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie