Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Rørsvamp bliver blå - Spøjse søgeord #9

Det gør den nemlig, når man trykker på den. Det er en nem måde at undersøge om en rør-svamp-lignende-svamp er giftig eller ikke. Nogle bliver mere blå en andre. Jeg synes jeg havde et super godt billede af det liggende, men det har jeg åbenbart ikke alligevel, så lige på det punkt skuffede jeg nok min kære læser. Der var rigeligt af svampe på vores svampejagt sidste år, som var det indlæg der var referet - og jeg har stadig noget i frysteren, hvorfor jeg sprang jagten over i år. Dem trænger jeg i øvrigt til at få brugt. Selvom jeg ikke har et godt billede, har jeg dog et lidt lausy et, som dog stadig i nogen grad kan illustrere pointen... Bemærk hvordan særligt svampen i nedderste venstre hjørne er fyldt med Gulde's fedtede fingeraftryk, der ses som mørkere pletter... thats it!

Bemærk hvordan særligt svampen i nedderste venstre hjørne er fyldt med Gulde's fedtede fingeraftryk, der ses som mørkere pletter... thats it!

Sære Underlige Sjove Weird Søgeord og deslignende
Udgivet tirsdag d. 18. November 2014
1083 visninger

WeairdFunnySearchWords

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie