Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Så dér ligger hunden begravet, hva' Apple?

Det lykkedes mig endeligt at finde et sted at downloade programmet til iCloud. Så tænkte jeg, at der ligesom med dropbox ville dukke et eller andet registrerings-link op. Men nej, det gjorde der bare ikke. Den bad mig bare indtaste mit Apple-id (fra iTunes store og sådan). Så det gjorde jeg, og fik som belønning denne besked:

Der kan ikke logges på. Dette Apple-id er gyldigt, men det er ikke en iCloud-konto.

Thanks for nothing apple, hvad sker der så for det der med "iTunes i skyen"? Det fandt jeg så også en forklaring på... Wiki siger:

5 GB of free storage for owners of either an iOS device using iOS 5.x or later


Med andre ord, jeg er ikke fin nok, og det er min iPod heller ikke. Så er vi altså tilbage på den med at sende en klage-mail for at få mit musik igen. Suk...
Udgivet fredag d. 08. Marts 2013
1515 visninger

Tech

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie