Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Sådan blev weekenden - bowling og masser af træning

Så ligger vi altså her.. Og surfer på computeren Trunte, mens jeg putter under dynen efter en god dag med karate, bowling og meget mere... Ganske vist har jeg også været syg, men det skrab lægen tog i fredags viste, at der ikke var halsbetændelse, og ingen halsbetændelse må jo betyde at den anden smerte ikke kan have været en halsbyld som jeg frygtede. Pyha Jeg har dog stadig ondt, særligt når jeg synker, men også lidt i al almindeilghed.

Og nøj, hvor var det en lækker træning (karate) i dag. Både til kata (serier) og kumite (frikamp) blev der givet max-gas, så jeg kom rigtigt op at svede også. Eneste ulempe var at jeg stadig har det med halsen (slim) og det mixede sammen med den slim jeg normalt får af min astma ved anstrængelse. Det krævede lidt hosten og hakke i hjørnerne, men ellers gik det ok. Vi kørte gangaku og unsu kata'erne til kata, og tog en Rumble (en bestemt trænings teknik kombinations øvelse) til kamptræning. Og endeligt sluttede vi af med styrketræning, eller cirkel-træning Det var lækkert at få svedt igennem generelt hele den tid Det må vel også være sundt, om man sådan kan få svedt sygdommen ud af kroppen

Efter træning var der bowling for dem på kampholdet (til kamptræningen), hvilket var vildt fedt. Som træneren sagde, så er det vores belønning for at bruge 7,5 timer alene på træning ugentligt. Det er meget for et lille barn, og meget for et ungt menneske, men også meget for en voksen Jeg formåede blandt andet at lave 3-4 strikes, go go Janni Og jeg bankede Emil den første gang, selvom det var en anden der kom først

Alt i alt en lækker hyggelig dag, der faktisk kun blev bedre af at gå hjemme og trisse rundt med oprydningen. Bare det var mig Men kiksekage blev det alligevel til, for det er godt nok nemmere end jeg havde husket.

Anyway, det meste af dette indlæg blev skrevet i går, men jeg synes nu jeg alligevel ville dele det - hope you like
Udgivet tirsdag d. 19. Marts 2013
1196 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie