Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Sådan passer du på dit badetøj

Det der med at finde badetøj, det er ikke det nemmeste tøj. Toppen er make it or break it for mig. At være storbarmet og legebarn er i badedragtsland ikke den bedste kombi - medmindre man har det fint med lidt pletvis nudisme Så når jeg finder én der er fin og fungere, så vil jeg gerne have at den holder! Jeg husker ikke præcist hvornår jeg købte min nuværende bikini, men det er i hvert fald nogle år siden. Sa jeg læste overskriften til en artikel/side fra Wunderwear om hvordan man bevare sit badetøj blev jeg sådan liidt, hmm, ja...

"Du har fundet den perfekte bikini eller badedragt, men hvordan sikrer du dig, at dit køb også holder til næste sæson?"

.. eh.. næste sæson? Den skulle gerne holde lidt længere endnu ^^" Bort set fra det giver det meste nu okay god mening.

Skyld badetøjet op efter brug, uanset om vandet har været tilsat klor eller ej. Det skulle være med til at passe på farve, elasticitet, og hvad de kalder kvalitet, som jeg personligt går ud fra mener "ikke gennemsigtig!" ... eller i hvert fald være med til at begrænse tab af samme. Desuden ville andet også være klamt, i hvert fald hvad underdelen gælder ^^"

Resten er også meget logisk: undgå produkter (solcream/-olie fx) på badetøjet... ligesom resten af dit tøj selvfølgelig. Undgå tørretumbling og blejemiddel i vasken (og stærke/hårde vaskemidler) ligesom resten af dit farvede tøj. Ligesom jeg går ud fra de fleste allerede har erfaret at badetøj helst ikke skal vrides, men dog tørres hurtigst muligt... eller er det kun mig der har oplevet rædslerne i en forlagt svømmetaske? The horror!

Som sagt har jeg haft mit badetøj ret længe, men det er også bare sort og plant, ikke noget alt for fancy, da jeg som nævnt ikke har helt nemt ved at finde noget der fungere for mig (i bikini afdelingen i hvert fald). Jeg betragter mig derfor som rimelig minimalistisk med mit badetøj, jeg har nemlig kun 2 sæt. En badedragt/one-piece til svømning, intet fancy eller noget. Og så en lidt mere fancy bikini, hvoraf bunden er skiftet ud/slidt op siden jeg oprindeligt købte det. Bunden er således 1-2 år gammelt nu, mens toppen er... hmm... vel en 6-7 år eller sådan noget. Badedragten har jeg haft 3-4 år eller sådan noget, har ikke selv købt den men fået den af et familie-medlem der var liidt for optimistisk med hvor lille størrelsen skulle være

Nu er min tur til at være nysgerrig Hvordan har i det med badetøj? Er i mere til mode på det område, eller holder i jer som mig til "de gamle"? Og hvor mange foretrækker i have? Ser man på nogle af skønheds-amerikaner-youtuberne skal der jo gerne købes 2-3 nye ind hvert år, og der bliver nærmest dedikeret en hel hylde/skuffe i skabet til det... Jeg har tidligere haft en del forskellige men foretrækker faktisk bare at have en enkelt eller 2 som nu
Udgivet onsdag d. 13. Maj 2015
2 kommentarer og 1510 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 14 Maj 2015 17:43

Jeg har en! Og det har jeg haft i 9 år nu. Jeg købte den da jeg blev gravid så der var plads til maven når jeg svømmede og jeg bruger den stadigvæk. Der var godt nok en del år hvor jeg slet ikke brugte den. Men jeg kan ikke lige forstille mig at skulle skifte den ud (jo hvis jeg taber mig)

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Juli 2015 12:39

Jeg har heller aldrig rigtigt forstået hvad man skal med så mange sæt badetøj. Jeg kan dog nemt se hvorfor det med tiden skal skiftes ud, for på et eller andet tidspunkt blive de jo så slidte/nære i det at de blive gennemsigtige... fandt mit yngre jeg ud af par gange under svømmetimerne - til stor pinlighed, ak ja Mit sidste par badeshorts blev slidt op af for meget udendørs pool badning - eller rettere turen op og ned af bassenet, fordi jeg åbenbart var for doven/utålmodig til at svømme helt hen til en trappe.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie