Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Samme dag 2 gange - Drømmetolkning

Her kommer et indlæg til fra Drømmedagbogen og lidt drømmetolkning, for jeg oplevede noget ret forunderligt (og nyt for mig) i nat

Jeg blev lige vækket af af Fluffy der forsøgte at æder pade-opladeren (og tabte den gentagende gange i forsøget).

Jeg føler mig lidt groggy nu, for nattens drøm hænger sadig i mig med sit unægtelige puds af drømmelogik. Del 1, var en mascara jeg skulle handle i en butik, som endte med at lukke midvejs i det, med mig inden i... (alarmen gik, da jeg kom til at taste min kort-kode forkert ind... fordi indbrudstyve vil åbenbart gerne sætte hævekortet i maskinen, min ikke afgive den rigtige kode?)... Jeg husker at jeg også splidte tid på (udover at vælge det rigtige produkt at sammenligne med selvfølgelig... det minder mig om at jeg stadig har et review et par stykker på bloggen, jeg skal have lavet) at beundre de små miniature versioner af uno-kort de solgte... men som jeg i sidste øjeblik beslutteede at jeg ikke havde behof for. Så anti-clutter holdningen følger mig åbenbart i drømme også, nu.

Så blev det i stedet forvandlet til den skole jeg gik på (hvor en pige fra plænen/Fodbold-banen i øvrigt havde fat i mig, for at fortælle at de stadig manglede den der container til affald som butiks-personalet, pedellerne skulle have stillet frem. Og den ene af pedellerne, en kvinde som jeg havde et venskabeligt forhold til (jeg tror faktisk hun svarede til hal-bestyrerinden fra karate-klubben, hehe) havde lige mistet et (næsten voksent) barn, og var deraf deprimeret. På en eller andet måde endte det med at jeg bare skulle overnatte i forretningen skolen sammen med de andre ansate - der blev redt op til mig på gulvet, og vi slukkede lys - jeg gik fra gangen, hvor der også lå folk (de ansattes familie-medlemmer fornemmede jeg) på gulvet i opredte senge, og ind til min opredning i den anden ende af lokalet. En mystisk sammenkobling af natlamper og sammen-kædede ledninger fulgte mig hele vejen.

Dagen efter var vi (Emil og jeg) dog åbenbart fløjet til Japan, hvor sirenen også gik af, og jeg kunne ikke forstå hvorfor. Til jeg tænkte over det, og nåede frem til at det var pga. datoen, der, fordi vi var rejst over the pacific rim var den samme, som den vi kom fra - og vi havde derfor muligheden for at opleve den samme dag 2 gange i træk (ah, drømmelogik, den er noget for mig selv.) De par japanske drenge/kammerater omkring os, kunne ikke forstå hvorfor jeg var så begejstret over dato'erne, men jeg fik spurgt mig frem til at det igen var torsdag den 26 ... Imdlidertid stod vi med i, hvad jeg først troede var en test-krigs-sirene, men senere måtte sande ikke var det, da der blev ved med at blive kastet våben ned... men fordi vi havde tøvet, var der ikke flere tilbage til os. Og så var det jeg gik i panik og tænkte, at jeg da ikke havde nogen som helst erfaring eller træning i krig... og det eneste jeg kunne tænke på var flugt og hvor fejt det ville være, men det sled i mig. Så meget for at slippe for eksamen på mit sidste skoleår.


Det var egentlig ikke en af de mere usædvanlige drømme jeg har, men jeg besluttede at kigge på lidt tålkning pga. den stærke følelse af klarhed jeg oplevede midt i drømmen med det med den gentagne dag.

Delen i butikken med at finde det rigtige produkt afslører måske, at jeg stadig er ret besat af ting.

Alt det med skoler, der måske for mange er et symbol, betyder nok ikke det store for mig. Jeg kunne godt lide skole, så det er et af de steder jeg ofte ender igen i mine drømme (tilbage i skole). Selvom det somme tider føles mærkeligt at komme tilbage i skole, fx på min folkeskole, som 23 årig, så var i dag ikke den slags følelse... Jeg var bare ikke blevet færdig med min skole endnu - først der i drømmen.

Krig, derimod, er et nyt symbol, så det besluttede jeg mig for at kiggee lidt nærmere på.
To dream of a war signifies disorder and chaos in your waking life You are experiencing some internal conflict or emotional struggle which is tearing you up inside.


Analyst most commonly agree that dreams of war mean that there is some form of conflict in your waking life whether it be internal conflict within your own mind or external conflict. There could be parts of yourself that are in conflict with each other.
It is common for people who come from households where there is a lot of arguing to use war dreams to deal with the pain they feel at being part of this type of environment.


Der var helt sikkert en stærk følelse af kaos og forvirring i min krig, så det giver meget mening fin mening Til kamp mod roddet! Det er altid vigtigt i forbindelse med drømmetolkning, at have i mente hvordan du havde det i en bestemt situation. I drømme kan vores hjerne afprøve situationer og scenarier der kan forberede os på virkeligheden, men de er sjældent overført direkte, fordi... det er hovedets kreative time, og der er sikkert så mange andre indtryk og ting fra dagens løb, der også har brug for at blive vendt og drejet, så vi kan være klar på en ny dag Det gør det svært, at tolke på andres drømme: symbolerne er én ting, følelsen en anden. Man kan jo sagtens have drømme om død og ødelæggelse der føles mere som en spændende leg, eller noget der sker for en anden... og über skræmmende drømme om solskinsdage og forældre der binder dine søskende til en bænk ^^"

Det sidste og egentlig vigtigste symbol, har jeg dog ikke kunne finde frem til noget på... for jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde det. Det der mest af alt blev siddende i kroppen på mig, var forundringen over at vide, at jeg var ved at opleve den samme dato endnu engang.. Lidt som en anden tidsløkke (Timeloop), eller et puds i tidens løb... men ikke helt på samme måde som i En Ny Dag Truer (Groundhog Day)... Jeg kunne ikke komme på hvordan jeg skulle søge på det, for jeg stødte hele tiden på folks oplevelser af at have en drøm der gentager sig flere gange på en aften, eller nat efter nat... et fænomen jeg i øvrigt aldrig rigtig har opleve ^^" Jeg løb også ind beskrivelser af folks oplever med lucide drømme og "false awakings", hvor man tror man vågner op, men i virkeligheden bare er fortsat i en anden drøm... som om man har haft en drøm i en drøm. Jeg har aldrig rigtig problemer med at indse at jeg er vågnet rigtig, når først jeg er det, men vejen dertil kan godt give noget panik, hvis det er ubehagelige drømme man har forsøgt at slippe fra. De to fænomener er åbenbart så udbredte, at jeg slet ikke kunne komme uden om dem, så jeg er stadig blank mht. hvad det sidste kan prøve at fortælle mig, men nu har jeg det i baghovedet, til hvis jeg skulle støde på noget der giver mening.

Har i prøvet noget lignende før? Den slags realistiske drømme (altså, som i at de føles realistiske, selvom de ikke nødvendigvis er det..) hvor man oplever noget der virker umuligt, men det giver bare så meget mening? Det var spøjst
Udgivet søndag d. 10. August 2014
3095 visninger

Dreams DreamDiary DreamInerpretation

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie